DEČIJA IGRAONICA KUĆA MAŠTA

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Hercegovačka 20, Zemun
Beograd Telefon: 011/3162-415, 063/814-17-75
E-mail: biljana.masta@gmail.com
Sajt: www.kucamasta.co.rs

4.5/ 5stars

Akcija u januaru!
Veliki popust u januaru.
Pozovite za više informacija!

Najpovoljnije last minute ponude....
Maskenbal za svu decu, mame i tate!
Garden party: Maskenbal, bazen druženje sa Miki i Mini. Eksluziva-mini cirkuska predstava, žongleri, akrobate, gutači vatre, ples sa vatrom. Jedinstveni, najoriginalniji sadržaji po najpovoljnijim cenama.
Promo termini-paketi od 150 do 200 e (hrana, piće, za decu i odrasle, torta po izboru i najsadržajnija animacija u velikom eksluzivnom prostoru).

 

DEČIJA IGRAONICA KUĆA MAŠTA ZEMUN

KUĆA SA TRADICIJOM I PREPORUKOM NA NOVOJ LOKACIJI, -ZEMUN.

HERCEGOVAČKA 20, KOD OŠ PETAR KOČIĆ. NAJORIGINALNIJI I NAJSADRŽAJNIJI DEČIJI ROĐENDANI U PROSTORU OD 600 KVADRATA NA JEDNOM NIVOU SA VELIKIM DVORIŠTEM, BAZENOM, DEČIJIM ZABAVNIM PARKOM (LUNA PARKIĆ).

KUĆA SADRŽI ROMANTIČNO UREĐEN KAFIĆ ZA RODITELJE KOJI PRIMA DO 60 ODRASLIH. SOBA ZA DECU SA RAZLIČITIM SADRŽAJIMA, ANIMACIJOM, MASKENBAL SA 450 ORIGINAL DIZNIJEVIH KOSTIMA KAKO ZA DECU TAKO I ODRASLE.

IGRAONICA 3D LAVIRINT (KAVEZI, TOBOGANI, TRAMPOLINE), SOBE ZA ZABAVU STARIJE DECE I ODRASLIH, TRENAŽERI, SIMULATORI, TOUCH SCREEN, AIR HOCKEY I DRUGE IGRICE.

POSEBAN PROGRAM ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA, MOGUĆNOST ORGANIZOVANOG PREVOZA DECE. OBEZBEĐEN PARKING SA VIŠE PARKING MESTA.

* * * * * * * * * * *

VELIKI PROSTOR, KAFIĆ, DVORIŠTE, BAZEN.
GARDEN PARTI.
MASKOTE, KOSTIMI.
TRENAŽERI
SIMULATORI
DISKOTEKA
NAJORGINALNIJA ANIMACIJA
NAJPOVOLJNIJI PAKETI.

* * * * * * * * * * *