ŠTAMPARIJA ZLATNI PRESEK DOO

Štamparije Beograd

Adresa: Vojvode Vlahovića 52i, Voždovac
Beograd Telefon: 011/2466-328, 064/1213-074, 064/126-4422
E-mail: zlatni.presek@sbb.rs
Sajt: www.zlatni-presek.com

4/ 5stars

Štamparija Zlatni presek je konstantnim ulaganjem, modernizacijom opreme, kao i edukacijom zaposlenih izrasla u jednog od tržišnih lidera u regionu. Naša štamparija se nalazi na Voždovcu, u ulici Vojvode Vlahovica 52i u Beogradu i poseduje samo najsavremenije mašine tehnologije za rad.

Sa željom da Vam ponudimo najviši kvalitet proizvoda, uz kratke rokove isporuke i konkurentne cene, štamparija Zlatni presek nudi Vam sledeće usluge:

- Ofset stampa
- Tampon stampa
- Sito stampa

Ofset štampa spada u tehnike indirektne štampe i pogodna je za štampanje: letaka, brošura, plakata, memoranduma, blokova, knjiga, flajera, etiketa, časopisa, kalendara, mapa, fascikla, razglednica, pozivnica i mnogih drugih sličnih stvari. Trenutno, naša štamparija nudi offset štampu u tabaku dok je planirano da se u budućnosti kapaciteti prošire na ofset štampu u rolni.

Jedna od najstarijih vrsta štampe, sito štampa, u novije vreme je doživela potpuni preokret i postala opšte prihvatljiva tehnika štampanja u svetu i kod nas. Opseg primene sito štampe nije ograničen tako da se može štampati na staklenim, plastičnim tekstilnim, metalnim, drvenim i keramičkim materijalima. S obzirom na raznovrsne mogućnosti ova tehnika je našla svoju primenu u mnogim granama industrije, a posebnu primenu ima u tekstilnoj industriji.

Tampon štampa se najčešće koristi za štampu na zakrivljenim površinama predmeta izrađenih od različitih materijala, kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal. Na neki način tampon štampa predstavlja proces kojim se 2D slika prenosi na 3D objekat. Najčešći artikli koji se štampaju tehnikom tampon štampe jesu olovke, upaljači, šoljice, pepeljare, privesci i drugi promotivni artikli.

Ljubazno i profesionalno osoblje štamparije Zlatni presek stoji Vam na usluzi i nudi inovativne ideje koje će Vam omogućiti da budete jedinstveni na tržištu.

ŠTAMPAJTE SA STILOM!

Za sve dodatne informacije o našim uslugama, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Tel: 011/2466328
Mob: 064/121 30 74
Mob: 064/126 44 22

E-mail: zlatni.presek@sbb.rs
Posetite naš sajt : www.zlatni-presek.com