FITNES KLUB LIFE

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Džona Kenedija 10g, Novi Beograd- Zemun
Beograd Telefon: 063/456-663
E-mail: lifembus@yahoo.com

4/ 5stars

Fitnes klub Life osnovan je 2003. godine. Klub se nalazi na samoj granici Novog Beograda i Zemuna, u ulici Džona Kenedija 10g.
U našem klubu izvode se treninzi polu- individualnog ( rad u malim grupama ) i individualnog ( 1 na 1 ) tipa. Treninzi su prilagođeni svakom ponaosob u zavisnosti od godina i nivoa utreniranosti.
Vežbanje se izvodi uz stalan nadzor instruktora koji sve vreme nadgleda i kontroliše sve članove. Klub je namenjen lepšoj polovini i to kako onima koji žele da se sportom bave profesionalno tako i onima koji to žele rekreativno, radi svog zdravlja, lepšeg izgleda, boljeg psihičkog stanja ili razonode.
Klub je opremljen svim spravama i rekvizitima koji su potrebni za bavljenje sportom.

PROGRAMI
Fitnes vežbanje- vođeni trening koje se izvodi uz stalan nadzor instruktora, gde svako od vežbača prati svoj tip programa. Sa ovakvim tipom vežbanja angažuju se sve grupe mišića, stiče se kondicija, oblikuje se telo, definišu se mišići, gube se suvišni kilogrami, poboljšava psihičko stanje, eliminiše stres.
Zato vežbajte 3 do 4 puta nedeljno i videćete kako je Vaš kvalitet života postao bolji.

Individualni trening - 1 na 1 sa trenerom - ovakav vid treninga je najbolji i savetuje se ambicioznijim vezbačima, profesionalnim sportistima i osobama koje imaju ozbiljnijih zdravstvenih problema.

Kondicioni treninzi prvenstveno su namenjeni sportistima koji za cilj imaju poboljsanje svoje fizicke izdrzljivosti.

Dođite, da vežbamo zajedno!


FACEBOOK