Zatvori
FITNESS KLUB FIT N Teretane, fitness Beograd translate.Član 5 godina

FITNESS KLUB FIT N

Teretane, fitness Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 45, 81, 81l, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

VIRTUALNA TURA

NOVO U FITNES KLUBU FIT

Novo u fitntes klubu Fit – Najnoviji Vacu Walk sistem je efikasan anticelulit tretman koji podspešuje cirkulaciju na kritičnim delovima tela, redukuje obim željenog dela tela.

Ovaj trening koristi osobenosti vakuuma na telu i na taj način pojačava cirkulaciju na mestima koja imaju dosta masnog tkiva, tj na zadnjici, stomaku i butinama.

Pogodnosti Vacu Walk sistema:

- Za žene i muškarce svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti
- Za samo 30-40 minuta, do 3 puta nedeljno, pored naučno dokazanog ubrzavanja metabolizma garantuje oblikovanje nogu i zadnjice prema vašim željama, smanjenje obima, eliminaciju svih stadijuma celulita, obnavljanje cirkulacije svih slojeva podkožnog vezivnog tkiva, eliminaciju otoka, prevenciju pojave strija, bez kontraindikacije sa trajnim rezultatima.

Fitnes klub Fit, koji se nalazi u samom srcu Zemuna, u sportskom centru Pinki, sa radom je počeo 1.septembra 2006. godine i od tad uspešno radimo. Osnivač fitnes kluba Fit je Nikola Mandić, profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Naš cilj je promovisanje zdravog stila života. Moderan način života nudi mnoge pogodnosti, ali i opasnosti, medju kojima je i svakodnevni stres. Jedan od najzdravijih načina da se suočite sa ovim problemom jeste redovna fizička aktivnost, a naša misija i jeste širenje ideje zdravog tela i duha kroz bezbedno vežbanje i pravilnu i zdravu ishranu.

Rad u fitnes klubu Fit se zasniva na individualnim treninzima (jedan na jedan) i treninzima u grupi (do 6 osoba). Prednosti ovakvog načina vežbanja, tj. vežbanja uz profesionalnog trenera su brojne:

  • Profesionalni trener je uz vežbaca od početka do kraja treninga, što podrazumeva da on programira i vodi trening, i kontroliše izvodjenje vežbi. Na ovaj način profesionalni trener izvlači maksimum od svakog vežbaca, prati napredak i pomaže da se željeni rezultati postignu u što kraćem periodu, a da pritom zdravlje vežbaca bude na prvom mestu.
  • Profesionalni trener kreira trening prema potrebi vežbaca.
  • Profesionalni trener povecava motivisanost vežbaca za rad, bira najbolje tehnike vežbanja i time opasnost od potencijalnih povreda svodi na minimum.

Za nas nije važno da li ste dugogodišnji vežbač, ili početnik, jer se na prvom treningu radi obavezno testiranje na osnovu kog se procenjuje vaše trenutno fizičko stanje, a zatim izradjuje plan i program vežbanja. To znači da svaki vežbač ima svoj plan vežbanja koji je od početka do kraja treninga vodjen od strane trenera.

Treninzi su zasnovani na sledećim celinama:

  • vežbe na spravama,
  • parterne vežbe,
  • kardio vežbe.

U sklopu treninga je i rad na vibracionoj spravi.

Masaže i struje

          Relaks masaža
          Anticelulit masaža
          Sportska masaža

PRVI TRENING (TESTIRANJE) JE BESPLATAN!


Fitness wellness studio Figura Fit ND 

Delatnost kojom se bavimo je jedinstvena u industriji oblikovanja tela, pospešivanja opšteg zdravstvenog stanja, efikasnim uklanjanjem celulita i sagorevanjem masnih naslaga. Svim našim klijentima nudimo izvanredan anticelulit program, kao i mogućnost da treniraju na vrhunskim mašinama poslednje generacije, koje podrazumevaju limfodrenažnu i anticelulit masažu, brzo mršavljenje, kao i razne vrste relaksacije.

Saveti naših nutricionista uz obavezne kombinovane treninge pomoći će svima, bez obzira na pol, starost i fizičke predispozicije da promene svoje životne navike i ostvare željene ciljeve.

Sprave na kojima se može vežbati su jedinstvene ali i jednostavne za korišćenje, a sve tretmane i treninge je moguće prilagoti potrebama svakog klijenta zasebno.

Sve sprave su proizvedene u Evropskoj Uniji i poseduju sertifikat ISO 9001.

Roll Magic beauty line - više o rolo masaži možete da pročitate na https://www.figurafit.rs/opremite-svoj-salon/roll-magic-beauty-line/

Website: www.figurafitnd.rs

Mail: figurafitnd@gmail.com


Dobrodošli u Figura Fit ND studio.

Pozdrav!Video