LADIES GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Gandijeva 138, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/188-1631, 011/412-7622
E-mail: ladies_gym@hotmail.com
Sajt: www.zenska-teretana.rs

4/ 5stars

Ladies gym ženska teretana nalazi na lokaciji Gandijeva 138 (u moderno preuređenim prostorijama skloništa) blok 63, na Novom Beogradu. Ladies gym – ženska teretana, nakon dugogodišnjeg iskustva svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, kao i program Cardio fitness-a.

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih sertifikovanih trenera i skolovanih fitness instruktora.

Treninzi kod nas:

- Ženska teretana Novi Beograd i kardio
Za sve dame koje žele da se zategnu steknu kondiciiju i koje ne mogu uklopiti svoje vreme kako bi trenirale u grupi. Kombinujte same vreme i broj treninga nedeljno /mesečno, a ostalo je naša briga.

- Individualni treninzi
Preporučujemo Vam personalizovani trening, dizajniran prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o svakom Vašem pokretu.

- Individualno – grupni
Vežbajte sa odabranim društvom uz stručni nadzor personalnog trenera (povedite mamu, sestru ili drugaricu). Uz ličnog trenera, vežbanje u društvu će vam biti zanimljivo ali takođe i vrlo efikasno.

- Probni trening
Prva dva treninga su besplatna/ probna treninga za posetioce portala 011info.com samo ukoliko pri učlanjenju naglasite da ste saznali za teretanu preko istoimenog portala. Pomoći će da odlučite da li je ženska teretana Ladies’ gym pravi izbor za Vas.

U  klimatizovanim salama ( dva dela teretana i fitness/parter sala) uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

Kontakt informacije:

Gandijeva 138, blok 63, Novi Beograd (prostorije skloništa)

Phone: 064 188 16 31

tel: 011 412 76 22

Email: ladies_gym@hotmail.com

Web: www.zenska-teretana.rs

Radno vreme:

Ponedeljak-petak : od 10h – 22h

Subota: od 10h – 20h