Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
HOLESCIN BILJNE KAPI Alternativna medicina Beograd

HOLESCIN BILJNE KAPI

Alternativna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

HOLESCIN biljne kapi za zdravlje srca, krvnih sudova i jetre, regulaciju holesterola i triglicerida.

HOLESCIN biljne kapi 100% biljni dijetetski proizvod firme Natura Sanat registrovan od strane ministarstva zdravlja republike Srbije.

Lečite
se 100% na biljnoj prirodnoj osnovi!

Nastavak tradicionalnog lečenja starog vekovima primenom biljnih lekovitih preparata misija i vizija je firme Natura Sanat, čiji su osnivači magistri farmacije.

Lečenje raznih bolesti lekovitim biljnim proizvodima nepravedno je potisnuto savremenim industrijskim lekovima. Ali, jako je primetno da se svakim danom ubrzano vraćamo prirodi svesni njene dragocenosti i bezbednosti. Natura Sanat sa 100% biljnim lekovitim preparatima, bez neželjenog dejstva, predstavlja povratak tradicionalnog lečenja lekovitim biljem.

HOLESCIN biljne kapi  

100% biljni prirodni dijetetski proizvod firme Natura Sanat registrovan od strane Ministartva zdravlja RS

 • HOLESCIN biljne kapi za zdravlje srca, krvnih sudova i jetre, regulaciju holesterola i triglicerida
 • HOLESCIN možete kupiti u Apotekama i prodavnicama Zdrave hrane

Mogućnost poručivanja telefonom: 0631057724

Lekovite biljke u sastavu Holescin biljnih kapi vekovima se koriste za smanjenje povišenih vrednosti holesterola i triglicerida u krvotoku odnosno regulaciju lipidnog statusa, lečenje ateroskleroze - zakrčenja arterija i lečenje bolesti jetre. Holescin je jedini registrovani biljni preparat za smanjenje triglicerida i povlačenje ateroskleroznih plakova!

Jedan je od retkih proizvoda za regulaciju holesterola koji u sebi ne sadrži statine. Čak i ekstrakt crvenog pirinča u svom sastavu ima statine.


DEJSTVA HOLESCIN BILJNIH KAPI
 

 • NA KRV I KRVNE SUDOVE

 • Regulacija holesterola i triglicerida u krvi
 • Kod ateroskleroze - zakrčenja arterija povlači aterosklerozne plakove
 • Smanjuje rizik pojave ateroskleroznog plaka i bolesti krvnih sudova arterioskleroze
 • Povećava jačinu i elastičnost zida krvnih sudova
 • Štiiti od infarkta srca i moždanog udara

 • DEJSTVO HOLESCINA NA JETRU

 • Čisti masnu jetru
 • Hepatoprotektiv - štiti jetru od oštećenja
 • Obnavlja - regeneriše ćelije jetre
 • Pomaže kod stanja ciroze jetre
 • Reguliše vrednsoti enzima jetre - transaminaza
 • Poboljšava lučenje i protok žuči
 • Poboljšava varenje i rad creva

 • OSTALA DEJSTVA

 • Antioksidans
 • Antikancerogeno dejstvo
 • Diuretik prirodni
 • Pomaže kod mučnina i nadražaja na povraćanje
 • Pomaže kod nadimanja i gasova

Tradicionalni biljni etanolni ekstrakt 5 lekovitih biljaka bez aditiva i konzervansa!
Rastvor za oralnu upotrebu, 50 mL.
Doziranje: 3x35-40 kapi. Preporuka je pola sata pre obroka.
Primena preparata u kontinuitetu. Dužina uzimanja Holescina je različita i zavisi od vrste zdravstvenog problema. Holescin možete uzimati i bez pauza jer nema neželjena dejstva!

Loši LDL holestterol izaziva aterosklerozu. Ateroskleroza je najvažniji i najčešći uzrok oboljenja kardiovaskularnog sistema. Radi se o zadebljanju arterijskog zida koje ulazi u lumen krvnog suda i ispunjen je žutim kašastim sadržajem.

Povišeni loši LDL-holesterol u krvi izaziva oštećenja zida arterija i arteriola, a posebno nežnih arterija srca – koronarnih aretrija, kao i arterija mozga. U oštećeni endotel arterija LDL-holesterol lako se okidiše i prevodi u LDL-slobodni radikal i kao takav inicira stvaranje aterom lezije, koja vremenom raste i nastaje dobro poznati aterosklerotični plak. Plak je ispunjen LDL-holesterolom i drugim mastima, vlaknima mišićnog i vezivnog tkiva, solima kalcijuma, što vodi nastanku tvrdih tvorevina. Štrči u lumen arterije, smanjuje protok krvi, a neravna površina ateroskleroznog plaka izaziva nastanak krvnog ugruška - tromba. Može da izazove i začepljenje krvnog suda što za posledicu ima infarkt. U nekim slučajevima dolazi do rupture plaka u lumen krvnog suda čime se opet otvara mogućnost formiranja tromba. Posledica aterosklerotičnog plaka je koronarna (srčana) bolest, infarkt srca, kao i moždani udar ili šlog.

Značajnu ulogu u nastanku ateroskleroze pored LDL-holesterola ima i povišena vrednost triglicerida u krvi, ali i stanje mentalnog ili fizičkog stresa ljudskog organizma kada se pojačano stvara holesterol.

Kardovaskularne bolesti razlog su za čak 50% ukupnog smrtnog ishoda u Srbiji, a od toga prednjači infarkt miokarda – srčani udar, prema podacima zvanične statistike.

Ovo se može sprečiti regulacijom LDL-holesterola i triglicerida primenom 100% biljnog prirodnog preparata Holescin biljnih kapi.

Smanjenje vrednosti LDL-holesterola i triglicerida, kao i prevencija pojave ateroskleroze može se postići uzimanjem Holescin kapi. Lekovite biljke u sastavu biljnog ekstrakta Holescin kapi vekovima se koriste za lečenje ateroskleroze, hiperholesterolemije, povišenih triglicerida, ali i kao hepatoprotektivi, kod masne ili cirozom načete jetre. Aktivni sastojci odabranih lekovitih biljaka u Holescinu - cinarin, hlorogenska kiselina, flavonoidi, kumarini, seskviterpenski laktoni – imaju moć da spreče stvaranje holesterola u našem organizmu, smanje vrednosti holesterola i triglicerida, poboljšaju lučenje žučnih sokova i olakšaju protok žuči, uz povećanje vrednosti dobrog HDL-holesterola. Značajno dejstvo Holescina je i smanjenje preuzimanja holesterola iz hrane u krvotok.

Kod ateroskleroze, Holescin biljne kapi smanjuju rast plaka, jačaju elastičnost arterija, vodeći do povlačenja aterosklerotičnih plakova.

Kako je bolje sprečiti nego lečiti preporučuje se upotreba Holescin kapi u preventivne svrhe.

Foto