Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MIHAJLOVIĆ SZTKR

MIHAJLOVIĆ SZTKR

Antene Beograd

Korisne informacije

Kao firma S.Z.T.K.R. "Mihajlović" osnovani smo novembra 2000. Za ovaj kratak period uspeli smo da osvojimo simpatije kupaca, kako ljubaznošću našeg osoblja, tako i neospornim kvalitetom koji posedujemo. Uvek ste dobrodošli da nas pohvalite, iskritikujete, sugerišete, a naći ćete nas u ul.Durmitorska 4 a, u neposrednom centru grada, kao i na O.T.C.Novi Beograd, I Red, tezga br.15.

Kad kažemo sve za kuću, pitamo se gde ćemo naći razne sitnice koje nam mogu zatrebati iznenada a da je to na jednom mestu. Ovde se misli na male aparate i uređaje i rezervne delove istih, na koje mislimo tek kad je kasno. Da bismo rešili ovaj problem lako za nas će se potruditi ljubazno osoblje SZTKR radnje Mihajlović u samom centru grada sa asortimanom.

www.mihajlovic-bg.com

KESE ZA USISIVAČE

Dugogodišnji rad na razvoju i proizvodnji kesa za usisivače, doveo je do činjenice, da ne postoji nijedan svetski proizvođač usisivača, za koje ne postoji program kesa, kao neophodnog potrošnog materijala u vašim domaćinstvima. Za ove kese izuzetnog kvaliteta zaslužna je ZZ “Univerzal“ iz Čačka. A poverenje koje nam kupci ukazuju vec duži niz godina govori samo za sebe.

Posetite naš novi sajt: www.kesezausisivace.net

GREJNA TELA

Asortiman obuhvata TA peći( Magnohrom), kvarcne i kupatilske grejalice kao i veliku paletu rezervnih delova.

Grejne ploče kao ugradni elemenat električnih štednjaka i resoa izrađene su od visoko kvalitetnih materijala, najsavremenijim tehnološkim postupkom.

Električne termoakumulacione peći proizvodnje "MAGNOHROM" namenjene su za zagrevanje stambenih i poslovnih prostora.

U našem prodajnom objektu mozete pronaći sve tipove grejača za bojlere (obične i prohrom), šporete, veš mašine, grejna tela (TA peći, kvarcne I kupatilske grejalice, kalorifere...) raznih proizvođača. Nudimo vam grejače visokog kvaliteta , a na vama je da nas posetite i uverite se.

BOJLERI I KAZANI

Najkvalitetniji prohromski bojleri i kazani renomiranih domaćih svetskih proizvođača(Termorad-Požega,Dom-Pančevo),koji na svoje proizvode daju garancije od 10 godina (na kazan),1 godinu (na grejač) i 3 godine (na sigurnosni ventil). Ako niste zainteresovani za prohromsku izradu kazana, i za vas imamo nesto:Bojlere Metalac (Gornji Milanovac) koji imaju od 6 do 8 godina garancije. U ponudu su ukljuceni bojleri različitih veličina, od 5l do 80l. I za ovaj asortiman obezbeđujemo veliku paletu rezervnih delova od šrafa do grejača.

MALI KUĆNI APARATI

Kompletan program renomirane austrijske firme KENO i KÖNIG za domaćinstvo. Godinu dana garancije na svaki proizvod uz obezbeđen servis.

ELEKTRO MATERIJAL

Od elektroinstalacionog materijala, nudimo asortiman turskog proizvođača Makel i srpskog Nopal.

U svom proizvodnom programu Nopal ima gotovo kompletan asortiman elektroinstalacionog materijala: sijalicna grla, prikljucnice, sklopke, utikace, rucne svetiljke.

Potvrda kvaliteta, jeste i dobijanje prestižne jugoslovenske nagrade "Oskar kvaliteta" za 2000. godinu.

U ponudi su još: razne kleme i stezaljke, sijalicno grlo e-27, patroni osiguraca 6-63 A, kip prekidači, indikatori... (proizvođač je Barok iz Aranđelovca)

Foto