Zatvori
APARTMANI & VIKENDICE Apartmani Beograd

APARTMANI & VIKENDICE

Apartmani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Apartmani&Vikendice je novi sajt koji ima za cilj da objedini sve tipove turističkog smeštaja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini na jednom mestu i tako omogući ljubiteljima putovanja da lakše pronađu smeštaj na željenoj destinaciji.

U ponudi sajta se mogu naći apartmani i vikendice na popularnim destinacijma u regionu, pa ukoliko je privatni smeštaj Zlatibor, smeštaj Tara, smeštaj Kopaonik, smeštaj Zlatar, smeštaj Divčibare Vaš izbor, onda je ovo pravo mesto za Vas!

Proslave momačkih i devojačkih večeri postaju nezamislive bez iznajmljivanja kuće na dan. Nudimo vam širok izbor za iznajmljivanje vikendice na dan, kuce i vile sa bazenom... Iznajmljivanje vikendice za proslave, žurke, rođendane, momačke i devojačke veceri, team building

Sve veći broj ljudi se odlučuje za organizovanje raznih vrsta proslava na vodi, odnosno rezervise splav vikendiceSplav na dan, odnosno iznajmljivanje splavova za proslave idealan je način da proslavite vaše rodjendane, momačke i devojačke večeri, team building...

Pobeći od gradske gužve, pronalaženje mira i uživanje u netaknutoj prirodi postaju nešto što bi trebalo da praktikujemo što češće kako bi izdržali brzi tempo života. Zato Vam savetujemo da to učinite u nekom od etno sela u Srbiji, Bosni i Hercegovini i etno sela u Crnoj Gori.

Foto