Zatvori
AUSPUH SERVIS VM Auspuh servisi Beograd translate.Član 5 godina

AUSPUH SERVIS VM

Auspuh servisi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 307,308,309,311,302,303,304,305,306

Dodatne Lokacije

Auspuh servis Vlasta ima tradiciju dugu 20 godina, što je rezultiralo iskustvom i profesionalnošću u poznavanju problematike izduvnih sistema. U našem servisu smo se isključivo opredelili za izradu i montažu izduvnih sistema za sve tipove putničkih (uključujući oldtajmere), teretnih vozila kao i raznih građevinskih mašina. Naše dugogodišnje iskustvo je krunisano velikim brojem zadovoljnih mušterija, koje su dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta.

U našem poslovanju smo jako vodili računa da naš korisnik bude zadovoljan ne samo kvalitetom pružene usluge, nego i cenom. (O tome kao dokaz postoje mnogi forumi na kojima su naši korisnici iznosili svoja pozitivna mišljenja).
Kao nekada tako i sada za sve posetioce naše prezentacije odobravamo 10℅ popusta na sve pružene usluge
 
Tokom svih ovih godina poslovanja neprestano radimo na inovacijama u poboljšanju kvaliteta i izdržljivost naših proizvoda. Naši izduvni sistemi se ne izradjuju samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već smo u mogućnosti da po vašoj želji ponudimo prohromske auspuhe čime smo postigli veću otpornost na koroziju, a samim tim i dugotrajnost našeg proizvoda. Zahvaljujući tome dajemo garanciju od 12-24 meseci na sve naše proizvode, a za prohromske čak do 60 meseca.

Pored standardnih modela auspuha, ne tako retko izradjujemo i sportske izduvne sisteme po želji naših klijenata, a zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduve pružena vam je mogućnost da sami kreirate identitet vašeg automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod seriskih modela.

Pored svih usluga koje vam pružamo u našem servisu možete izršiti zamenu dotrajalih gumenih nosača kao i zamenu oštećenih ili dotrajalih gibljivih cevi najvećeg kvaliteta ali opet po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Foto