Zatvori
SPECIJALIZOVANI MERCEDES SERVIS ZEUS AUTO Auto delovi Beograd

SPECIJALIZOVANI MERCEDES SERVIS ZEUS AUTO

Auto delovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 09:00 - 13:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

Specijalizovani servis za Mercedes vozila u Beogradu – Mercedes servis Zeus Auto.

Naša glavna delatnost podrazumeva održavanje, popravku ili dijagnostiku svih vozila marke Mercedes, kao i smart vozila i kombi programa. Naša specijalnost su popravke i održavanje putničkih automobila, smart vozila ili kombi programa marke Mercedes Benz, osobito Styling & Tuning.

Naš tim sastoji se od obučenih i iskusnih tehničara koji u radu upotrebljavaju najsavremeniju tehnologiju, opremu i originalne delove, da bi vašem "mercedesu" pružili servis kakav zaslužuje vozilo tog kalibra.

Rutinske provere, redovno održavanje ili pak popravke neočekivanih problema su na korak od vas u Zeus Auto Servisu, gde ćete imati garanciju kvaliteta odrađenih radova zahvaljujući činjenici da upošljavamo isključivo specijalizovane stručnjake.

Pored stručnosti, naš tim odlikuje i dugogodišnje iskustvo posle godina rada u DAIMLER A.G. - Mercede-Benz Hellas u Grčkoj, uključujući i svo znanje koje poseduje gdin. Dimitrios Bogdanos tokom godina rada na položaju prodajnog direktora za Mercedes-Benz u Srbiji i Crnoj Gori.

Naše usluge i pogodnosti:
- Elektronska Dijagnoza
- Elektronske popravke delova
- Visoki stepen sigurnosti i pravilno održavanje / popravku
- Širok asortiman originalnih rezervnih delova za Mercedes-Benz vozila koja garantuju tačno prianjanje i izuzetan kvalitet
- Prodaja aluminijumskih felni, farbanje i popravka
- Pranje vozila i nega
- Širok asortiman originalnih polovnih rezervnih delova za Mercedes-Benz vozila uvezena iz Grčke za nove i starije modele po izuzetnim cenama
- Nemački valjci za testiranje kočionog sistema
- Limarsko – farbarske usluge izuzetnog kvaliteta
- Visoko kvalitetna nemačka oprema i alati
- Visoko kvalitetni specijalni alati za Mercedes-Benz vozila
- Različite mogućnosti popravke zasnovane na potrebama kupca po konkurentnim cenama
- Specijalizovana reglaža trapa za Mercedes-Benz vozila
- Poliranje karoserije
- Prodaja guma svih dimenzija
- Fino podešavanje Vašeg vozila u okvirima stila i performansi.

Na kraju, ali iznad svega, mi smo apsolutni, strastveni poštovaoci tjuniranih Mercedes-Benz vozila, jer volimo brz Mercedes.

Nudimo mogućnost modifikacija za vaše vozilo, od najmanjih poput zamene felni pa do kompletnog restajlinga i čipovanja za vaš motor. Najbolje moguće performanse i naravno dug životni vek u svim uslovima.

U našem servisu očekuje vas kompletna usluga na jednom mestu, od isporuke delova, farbanja u savremenim komorama, instalacije opreme pa do čipovanja motora, unapređenja izduvnog i kočionog sistema, remodeliranja enterijera i slično.

Uz malo kreativnosti shvatićete da stilizovani automobili predstavljaju više od same strasti za visoko tjuniranim vozilom, to je način života!

Srdačno Vas pozivamo da posetite naš specijalizovani servis za Mercedes vozila i tjuning. Saznajte zašto dugogodišnje iskustvo, stručnost i kreativnost čini razliku na tržištu.

Potpis: Pietra naturale Flughafentaxi Wien