Zatvori
AUTOELEKTRIKA 3M Auto električari Beograd translate.Član 10 godina

AUTOELEKTRIKA 3M

Auto električari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 101, 106, 107O, 85

Dodatne Lokacije

Autoelektrika 3M - Vaša sigurna ruka za električne probleme vozila!

Naša firma, Autoelektrika 3M, posvećena je pružanju najkvalitetnijih usluga za popravku i održavanje električnih sistema na vašim vozilima.

Sa bogatim iskustvom i stručnim timom, nudimo sveobuhvatne usluge koje uključuju opravku alnasera, alternatora i kompjutersku dijagnostiku za sve vrste vozila. Bez obzira na marku, model ili godište, možete se osloniti na nas da ćemo rešiti sve vaše električne probleme.

Popravka alnasera i alternatora
Ako primetite da vaše vozilo ima problema sa pokretanjem, često je uzrok oštećeni ili neispravni alnaser ili alternator. Naši stručnjaci za autoelektriku su obučeni da brzo i efikasno dijagnosticiraju ove probleme, i pruže potrebne popravke. Bez obzira da li je potrebna zamena delova ili temeljna popravka, Autoelektrika 3M ima iskustvo u radu sa svim vrstama alnasera i alternatora, tako da možemo osigurati da vaše vozilo ponovno bude u najboljem mogućem stanju.

Kompjuterska dijagnostika
Savremeni automobili su opremljeni složenim elektronskim sistemima koji često zahtevaju specijaliziranu dijagnostiku. Naš tim poseduje najnoviju opremu i tehničko znanje kako bi identifikovali i rešili električne probleme na vašem vozilu. Bez obzira da li se radi o problemima sa motorom, transmisijom, električnom instalacijom ili bilo kojim drugim električnim komponentama, možete biti sigurni da će naša kompjuterska dijagnostika osigurati precizno otkrivanje i brzo rešenje problema.

Popravka i održavanje auto klima
Uz električke usluge, Autoelektrika 3M takođe nudi profesionalne usluge za popravku i održavanje auto klima sistema. Redovno održavanje klime je ključno za očuvanje udobnosti i čiste vazdušne sredine u vašem vozilu.

Naši tehničari će vam pomoći da vaša klima uređaj radi optimalno, tako da ćete uživati u svežem i hladnom vazduhu tokom vrelih letnjih dana.

Zadovoljstvo naših klijenata je naš prioritet, i trudimo se da pružimo vrhunsku uslugu po konkurentnim cenama. Neovisno o tome da li imate mali kvar ili kompleksniji električni problem na svom vozilu, Autoelektrika 3M je tu da vam pomogne. 

Kontaktirajte nas danas i poverite nam brigu o električnim sistemima i klima uređajima na vašem vozilu. Vaša sigurnost i udobnost su nam na prvom mestu!

Foto