Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ELPOLCAR

ELPOLCAR

Auto električari Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, 50, 57, 87, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Auto servis Elpolcar nalazi se u ulici Stanislavskog 3 na Čukarici, u Beogradu. Primarna delatnost naše firme ogleda se u servisu auto klima i auto elektrike. Domen naših usluga obuhvata najprecizniju autodijagnostiku za sve modele i tipove automobila.

Započevši sa svojim radom kao mala zanatska radnja, koja se prvenstveno bazirala na poslove koje obuhvata auto elektronika, velikim trudom i radom, napredovali smo i širili naš opseg usluga. Spremnošću naših majstora da konstantno uče i primenjuju nova saznanja u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge i iz drugih oblasti.

Auto servis Elpolcar nudi:

- usluge auto elektrike
- preradu i modifikovanje instalacija
- detaljnu kompjutersku autodijagnostiku
- servis, popravku, održavanje i ugradnju auto klima

Prilikom našeg rada, oslanjamo se na dugogodišnje iskustvo i upotrebu proverenih tehnika i najmodernije opreme, koja nam omogućava lak pristup i rešavanje problema. Težimo ka tome da opravdamo Vaše poverenje, pružajući Vam najviši kvalitet usluga, korektan odnos sa klijentima i veoma pristupačne cene.

Kada je u pitanju auto elektrika Elpolcar ističe se preciznim dijagnostičkim uređajima, uz pomoć kojih se sa sigurnošću pristupa popravci elektro instalacija na Vašem vozilu.

Popravka, servis i punjenje auto klima, koje Vam firma Eloolcar nudi, obezbediće Vašoj klimi savršen rad i Vama prijatan ugođaj u toku vožnje. Ugradnja, održavanje i servis auto klima i rashladnih sistema najpoznatijih svetskih brendova, od strane odgorovnog sertifikovanog lica, produžiće rad Vašoj auto klimi.

Servis auto klima Elpolcar nudi Vam:

- punjenje freona auto klima i UV tečnosti
- dopunu ulja u kompresoru
- zamenu polen filtera
- popravke kompresora, cevi, creva, hladnjaka i instalacija klima uređaja

 

 

Foto

ELPOLCAR Auto električari Beograd
ELPOLCAR Auto električari Beograd
ELPOLCAR Auto električari Beograd