Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO FARBARSKA RADNJA GILE MAGIC

AUTO FARBARSKA RADNJA GILE MAGIC

Auto lakireri Beograd

Korisne informacije

Sedište autolakirerske radnje „Gile Magic“ nalazi se u ulici Partizanski blok 3/10, u Borči, u Beogradu. Na pomenutoj lokaciji, postojimo i radimo nešto više od 4 godine, obavljajući svakodnevno veliki broj autolakirerskih poslova.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i značajan broj zadovoljnih klijenata čijim smo vozilima povratili nekadašnji sjaj i izgled. Našu najbolju reklamu predstavljaju zadovoljni vozači, koji sa punim poverenjem svoje vozilo ostavljaju u našoj radionici.

Naše usluge su:

- farbanja vozila
- lakiranja vozila
- poliranja vozila
- sređivanja felni
- varenja branika i retrovizora
- sitnih limarskih radova

Prilikom svog rada koristimo posebne metode i tehnike koje daju maksimalne rezultate, a kombinacija sa najkalitetnijim bojama i lakovima, doprinosi tome da Vaše vozilo izgleda savršeno. Nastojimo da u svakom trenutku budemo Vaše pouzdano rešenje za sređivanje Vašeg vozila.
Farbanje i lakiranje vršimo u specijalno opremljenim komorama, od kojih se jedna nalazi u vlasništvu naše autolakirerske radnje a drugu rentiramo po potrebi u slučaju da je neophodno više vozila srediti u kraćem vremenskom periodu. Koristimo po Vašoj želji metalik i akrilne boje, koje vozilima daju besprekoran izgled. 

Koristimo boje i lakove sledećih proizvođača:
- Spies Hecker, Standox, RM, Lekler...

Naše usluge namenjene su putničkim automobilima, lakim teretnim vozilima, motoricklima

Radno vreme:
- radnim danima od 09 – 17h
- subotom od 09 – 15h

Autolakirerska radnja „Gile Magic“ Borča, Beograd.

Foto