Zatvori
AUTO SERVIS BOSKE LLN Auto mehaničari Beograd

AUTO SERVIS BOSKE LLN

Auto mehaničari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 521, 522

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Auto servis Boske LLN je servis automobile proverenog kvaliteta za koji garantuje veliki broj zadovoljnih i dugogodišnjih klijenata. Oslonite se na nas za sve vrste popravki Vaših vozila.

Naš auto servis u radu koristi najsavremenije alate i opremu što nam dozvoljava da obavimo preciznu dijagnostiku bilo kog problema u Vašem vozilu i to za sve modele automobila. Naš glavni cilj je oduvek bio i uvek će biti da vozilo koje preuzmete od nas posle servisa bude potpuno stabilno i bezbedno za vožnju.

Ako planirate putovanje, od ključnog je značaja da obavite brzi servis vozila da bi se izbegle nepredviđene okolnosti - mi smo tu za Vas. Otkrijte bilo koji potencijalni problem ili kvar na vreme, da ne biste imali problema na putu.

U auto serves Boske LLN možete dobiti sledeće usluge za sve modele automobila:

  • MEHANIKA - Automehaničarski posao je najvažniji i najzahtevniji deo naših usluga, jer se bavi samim otklanjanjem kvara. Loša mehanika nije opcija i zato u našem auto servisu rade samo iskusni automehaničari koji će vam rešiti kvar na automobilu tako da nakon popravke nećete morati ponovo da obilazite majstore.
  • DIJAGNOSTIKA- U svom servisu posedujemo savremenu kompjutersku opremu za pravilno dijagnostikovanje svakog kvara u cilju njegovog uklanjanja radi vaše bezbednije vožnje. Imamo dobro obučen tim koji ume da čita kvarove i zna kako da ih reši.
  • ZAMENA DELOVA- Imamo nove delove za sve modele automobila, tako da ne morate sami tražiti delove, mi ćemo vam zameniti deo koji vam je potreban u skladu sa modelom vašeg automobila.
  • SERVIS - kod nas takođe možete uraditi redovan mali i veliki servis i budite sigurni da je vaše vozilo sigurno i spremno na put nakon odlaska iz našeg auto servisa. Servisiramo sve vrste vozila.
  • ZAMENA GUMA, CENTRIRANJE GUMA, BALANSIRANJE GUMA
  • PUNJENE AUTO KLIME

Uvek vam stojimo na raspolaganju za sve standardne usluge i hitne situacije.