Zatvori
AUTO SERVIS BRANKO Auto mehaničari Beograd

AUTO SERVIS BRANKO

Auto mehaničari Beograd
  • Adresa: Šangajska 105, Batajnica
  • Telefon: 060/418-09-88
  • Viber: 060/418-09-88
  • WhatsApp: 060/418-09-88
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 702, 703

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Auto servis Branko nalazi se u Batajnici i nudi Vam najpouzdaniju, najbržu i najefikasniju popravku svih tipova putničkih vozila. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima servisera, u mogućnosti smo da Vam ponudimo široku paletu usluga koja će Vašem četvorotočkašu obezbediti savršenu funkcionalnost.

Osnovnu delatnost našeg servisa čini popravka i održavanje svih tipova i modela putničkih vozila, uz najviši vid odgovornosti. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate koja nam olakšava pronalaženje kvara i ubrzava postupak popravke istog.

Auto servis Branko nudi Vam sledeće usluge:

- auto mehanika
- auto elektrika
- auto dijagnostika
- šlep služba

Detekcija kvara je nezamisliva bez pomoći dijagnostičkih uređaja koji preuzimaju podatke iz računara vozila. Upotreba najsavremenije kompjuterske dijagnostike, poznavanje rada vozila i pojedinih komponenti, kao i nezaobilazno iskustvo naših servisera, predstavljaju ključ uspeha pronalaska i otklanjanja kvarova na automobilu. Auto servis Branko vrši kompletnu dijagnostiku svih serija za vozila iz putničkog programa.

Polazeći od činjenice da je za ispravnost vozila najvažnije redovno održavanje, auto servis Branko pruža kompletne usluge iz oblasti automehanike. Pod tim podrazumevamo: zamenu ulja i filtera na preporučenoj kilometraži, redovnu proveru tečnosti (antifriz, kočiona tečnost, ulje u menjaču), provera kočionog sistema, veliki servis na određen broj pređenih kilometara, čišćenje dizni, klapne, AGR ventila, kao i zamenu seta kvačila. Takođe, radimo sve popravke vezane za motor i menjač.

Pored kompletne brige o Vašem četvorotočkašu, auto servis Branko stoji na usluzi i kada Vam zatreba pomoć na putu. Ukoliko Vaše vozilo otkaže poslušnost, tako da niste u mogućnosti da dođete do servisa, naša šlep služba stoji Vam na raspolaganju za sve vrste intervencija. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor rezervnih delova za sve marke automobila.