Zatvori
AGENCIJA SUNCE Auto osiguranje Beograd translate.Član 10 godina

AGENCIJA SUNCE

Auto osiguranje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 20:00
Utorak 07:00 - 20:00
Sreda 07:00 - 20:00
Četvrtak 07:00 - 20:00
Petak 07:00 - 20:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 45, 81, 81L, 85

Dodatne Lokacije

Osnovna delatnost AGENCIJE SUNCE je registracija i osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog pregleda za putnička i teretna motorna vozila, motocikle, radne i poljoprivredne mašine, prikolice i sl.

Od samog osnivanja 2004.godine pa do danas, AGENCIJA SUNCE je stekla veliki broj klijenata i komitenata koji su nam ukazali poverenje. Iz oblasti osiguranja sarađujemo sa tri renomirane osiguravajuće kuće: Dunav osiguranje, Delta Generali i Milenijum osiguranje, čije usluge Vam možemo pružiti.

Pored registracije, osiguranja i tehničkog pregleda, ostale usluge koje AGENCIJA SUNCE pruža kako pravnim tako i fizičkim licima:

  •  Odjava i plaćanje poreza na prenos vlasništva na celoj teritoriji Srbije
  •  Izdavanje probnih tablica
  •  Zaključenje KASKO osiguranja
  •  Izdavanje zelenog kartona

Sva dokumenta predata do 12h u AGENCIJI SUNCE biće realizovana do 16h istog dana! 

AGENCIJA SUNCE nudi više mogućnosti plaćanja fizičkim licima - na više mesečnih rata čekovima gradjana, svim platnim karticama kao i putem administrativne zabrane.

Posebne pogodnosti su za pravna lica jer AGENCIJA SUNCE u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje pruža kompletno vodjenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.

Ukažite nam svoje poverenje i uverite se u ekspeditivnost i efikasnost našeg tima jer moto AGENCIJE SUNCE je BRZO, TAČNO I KOREKTNO!


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi