Zatvori
BRANIK SERVIS DUKI Auto plastika Beograd translate.Član 5 godina

BRANIK SERVIS DUKI

Auto plastika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: E1
  • Trolejbus: 19, 21, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Branik servis Duki je specijalizovani servis za popravku, farbanje i reparaciju branika za sve vrste vozila. Pored sređivanja branika, možemo da Vam ponudimo kompletne farbarsko-limarske radove na celom automobilu, po najpovoljnijim cenama u gradu, ali i šire. Dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima, sigurne, efikasne i proverene metode rada koje smo usavršili, kao i upotreba najsavremenije opreme i alata, samo su neke od prednosti koje Vam nudi branik servis Duki.

Posebno naglašavamo više nego pristupačne cene koje se određuju na osnovu vrste i težine usluga koje su Vašem vozilu potrebne. Branik servis Duki nudi širok dijapazon usluga, nezavisno od vrste štete na Vašem vozilu:

- limarija
- farbanje vozila
- varenje plastike automobila
- krpljenje branika – branik servis
- poliranje automobila i farova
- auto lakiranje

Bilo koja vrsta vozila da je u pitanju nudimo Vam sve vrste popravki brzo, efikasno i pouzdano. Naš tim iskusnih stručnjaka će u najkraćem roku otkloniti sitna ili krupna oštećenja, udubljenja i ogrebotine na braniku Vašeg automobila i učiniti da izgleda kao nov. Takođe, već dugi niz godina uspešno vršimo varenje plastike automobila. Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru servisa Duki je rad na limariji vozila, kao i kompletno farbanje i lakiranje vozila.

Zahvaljujući specijalizovanim komorama za farbanje i korišćenjem najkvalitetnijih boja i lakova, možemo da garantujemo kvalitetno i veoma precizno farbanje automobila i drugih vrsta vozila. Ukoliko želite da Vašem četvorotočkašu vratite nekadašnji sjaj, naša preporuka je poliranje vozila koje će efikasno otkloniti ogrebotine i druga sitna oštećenja. Profesionalni alati i kvalitetne polir paste koje koristimo u radu, kao i vrhunska preciznost naših majstora, učiniće da Vaš četvorotočkaš izgleda kao nov kada izađe iz našeg servisa. Osim toga, vršimo i proces poliranja farova koji su svakodnevno izloženi različitim spoljašnjim uticajima što smanjuje njihove performanse i skraćuje vek trajanja.

Osnovna svrha ovog procesa je reparacija zamagljenih i požutelih farova, koji će na taj način ponovo moći da vrše svoju osnovnu funkciju, a to je osvetljavanje puta noću, što značajno doprinosi Vašoj sigurnosti na putevima.

Neka Vaš automobil zablista novim sjajem, posetite branik servis Duki!

 

Foto