Zatvori
ABCEDA VOŽNJE - AUTO ŠKOLA ČUKARICA Auto škole Beograd

ABCEDA VOŽNJE - AUTO ŠKOLA ČUKARICA

Auto škole Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:30 - 16:30
Utorak 08:30 - 16:30
Sreda 08:30 - 16:30
Četvrtak 08:30 - 16:30
Petak 08:30 - 16:30
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 56, 55, 501

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Auto škola ABCeda vožnje, iako osnovana 2021. godine, može se pohvaliti jednom od najdužih istorija među auto školama u regionu Čukaričke padine.

Radimo teoriju na Engleskom i Ruskom

Svoje korene vuče još iz 14. aprila 1991. godine, kada je osnovana u tadašnjoj Jugoslaviji pod nazivom Yu-mobil. Kasnije je promenila ime u Auto škola Fiva, sa jednim delom poslovanja koji je zastupao japanske brendove moto opreme za jugoistočnu Evropu, dok je drugi deo bio posvećen auto školi.

Nakon povlačenja iz sveta motorciklizma, škola je promenila ime u ABCeda vožnje. Naša škola se ističe po tome što sa kandidatima praktikuje vežbe vožnje na poligonu koje su jedinstvene u ovom kraju.

Pored standardne nastave, naši instruktori u ovlašćenim servisima uče kandidate kako da samostalno otkriju i reše manje kvarove na vozilu, kao i osnove popravke gume i slično.

Ponosni smo što smo jedna od retkih auto škola koja dolazi po svoje kandidate pre početka časa. Naše područje delovanja obuhvata Žarkovo, Vidikovac, Banovo brdo, Cerak, Čukaričku padinu, Novi Beograd, Senjak, Sremčicu, Železnik, Rupčine, Barajevo i Rušanj.

Auto škola ABCeda Čukarica


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate