Zatvori
AETERNUS Baterije Beograd translate.Član 10 godina

AETERNUS

Baterije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 73, 82, 89, 94, 95, E1, E5, E6
  • Tramvaj: 11, 13, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

U  tržnom centru Piramida, u ulici Jurija Gagarina 151a, lokal 1, u prizemlju je mesto gde se ostvaruju sve vaše električne i kućne potrebe.

Dobrodošli u Aeternus - vašu specijalizovanu destinaciju za sve što vam je potrebno iz sveta elektro materijala, kućne rasvete, baterija i malih kućnih aparata.

Naša radnja je osmišljena kako bi vam pružila najbolji izbor i kvalitet proizvoda koji će unaprediti vaš svakodnevni život. Bez obzira da li tražite savremene LED sijalice za uštedu energije, elektroinstalacione materijale za vaš projekat, ili možda baterije koje će oživeti vaše omiljene uređaje, Aeternus ima sve što vam je potrebno.

U našem širokom asortimanu pronaći ćete proizvode renomiranih proizvođača, sa naglaskom na kvalitet i dugotrajnost. Naš prijateljski i stručan tim će vam rado pomoći da pronađete savršen proizvod koji će odgovarati vašim potrebama.

Kada je u pitanju kućna rasveta, Aeternus se ponosi raznovrsnim dizajnom i stilovima koji će osvetliti vaš dom na način koji odražava vaš lični ukus. Bilo da tražite elegantnu svetiljku za trpezariju, funkcionalnu LED traku za kuhinju ili dekorativnu lampu za dnevnu sobu, kod nas ćete pronaći inspiraciju.

Naša ponuda takođe obuhvata praktične male kućne aparate koji će olakšati svakodnevne zadatke. Od aparata za kafu i tostere do usisivača i fena, Aeternus je vaš pouzdan partner za modernizaciju vašeg doma.

Dobrodošli u Aeternus - vaše mesto za kvalitet, izbor i stručnost kada su u pitanju elektro materijali, kućna rasveta, baterije i mali kućni aparati. Vaše zadovoljstvo je  naš prioritet.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice