Gubitak voljene osobe može biti jedan od najtežih trenutaka u životu. U takvim trenucima, poverenje u agenciju za pogrebne usluge može značiti razliku između stresnog iskustva i dostojanstvenog oproštaja od bliske osobe. In Memoriam je agencija za pogrebne usluge koja razume da svaki slučaj zahteva jedinstveni pristup i rešenje i tu je kako bi vam pomogla da se oprostite od voljene osobe na način koji vam odgovara. 

Profesionalna i potpuna pogrebna usluga i oprema Beograd

Kada se suočite sa gubitkom, najmanje što želite je da se brinete oko administrativnih procedura. Naš tim stručnjaka će vam pomoći u rešavanju svih pravnih pitanja koja se tiču sahrane ili kremacije.

Svaka sahrana je jedinstvena i lična. Upravo zato In Memoriam agencija za pogrebne usluge će sarađivati sa vama i vašom porodicom kako bi vaš oproštaj od voljene osobe bio dostojanstven i sa što manje stresa.

Tim stručnjaka će se pobrinuti za svaki detalj, od odabira sanduka ili urne do cvetnih aranžmana, muzike, organizovanja komemoracije i posluženja i pružiti vam savete da lakše prebrodite ovaj težak period.

Njihov jedini cilj je da vam pruže sve neophodne informacije i podršku kako biste se oprostili od vaše voljene osobe na pravi način i imali osećaj mira i saosećajnosti kada vam je to najpotrebnije. Svu potrebnu dokumentaciju mi prikupljamo umesto vas.

Usluga prevoza pokojnika

Agencija In Memoriam vam stoji na raspolaganju i kada je u pitanju prevoz preminule osobe, kako u zemlji tako i iz inostranstva. Ukoliko vam je potrebna ova usluga, budite bezbrižni jer će se tim profesionalaca pobrinuti za sve detalje i pružiti vam podršku tokom čitavog procesa kako bi preminulu voljenu osobu prevezli do poslednjeg počivališta uz poštovanje njenog dostojanstva. Vršimo i prevoz pokojnika iz inostranstva cene možete saznati pozivom na broj telefona 011/233-41-91.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u organizaciji sahrane ili kremacije vaše voljene osobe, pozovite nas i dozvolite nam da vam pomognemo u ovom teškom periodu. In Memoriam agencija za pogrebne usluge će se pobrinuti za sve i osigurati da se oprostite od vašeg voljenog na način koji zaslužuje.