Da li ste ikada sanjali da letite? Da osetite vetar u kosi i doživite neverovatno iskustvo koje će vas pratiti čitavog života? Balkan Helicopters je vaš ključ za ostvarenje tih snova i pruža vam mogućnost da iskusite nezaboravne avanture u vazduhu ili postanete pilot.

Da li ste spremni da zaista uživajte u ovom fantastičnom iskustvu koje ćete pamtiti čitavog života?

 

Helikopterske ture - Pogledajte svet iz novog ugla

Ponuda helikopterskih tura kompanije Balkan Helicopters obuhvata različite destinacije i letove u trajanju od 15 minuta do 3 sata, pružajući vam jedinstvenu priliku da sa svojim prijateljima istražite prelepe predele iz vazduha.

Priuštite sebi zadovoljstvo da, iz ptičije perspektive, vidite znamenitosti Beograda poput čuvenog Avalskog tornja, velelepnog Mosta na Adi, Beograđanke, Gardoša, Ratnog ostrva i doživite veličanstvenu panoramu prestonice.

Ukoliko želite iz helikoptera možete uživati i u prirodnim lepotama Zlatibora, Kopaonika, Mokre Gore i fruškogorske vinarije Šapat koju nazivaju „raj na Zemlji“.

Panoramski letovi helikopterom su i savršen izbor za iznenađenje koje možete prirediti voljenoj osobi. Predstavljaju originalan način da je zaprosite i učinite da zaista ostane bez daha, a helikopter možete iskoristiti i kao „limuzinu“ za dolazak na svoje venčanje.

 

Škola letenja - Ostvarite svoje pilotske snove

Balkan Helicopters je ponosan na svoju školu letenja, Helimaster, koja nudi sveobuhvatnu obuku pilota helikoptera i predstavlja jedinu školu letenja za obuku civilnih pilota u regionu. Po završetku obuke studenti stiču pilotske dozvole prepoznate u celoj Evropi, a pored znanja koje dobijate, u školi letenja ćete upoznati i kolege sa svih krajeva sveta. Naime, u školi Helimaster obučavaju se piloti iz velikog broja stranih zemalja poput Indije i Kazahstana sa kojima ćete razmenjivati iskustva i ostvariti važne kontakte.

 

Ostvarite svoje snove

 

Iskoristite priliku da osetite neverovatnu slobodu letenja, istražite prelepe predele iz vazduha i steknete pilotske veštine koje će vam otvoriti vrata neba.

I to nije sve. Ukoliko za vama posebnu osobu tražite poklon od kog će joj se „zavrteti u glavi“ vaučeri Balkan Helicopters su savršeno rešenje. Na vama je samo da izaberete turu, a tim eksperata ove kompanije će se postarati da sve ostalo bude savršeno.

Neka vaš život dobije novu dimenziju i prefinjeniji ukus. Dobrodošli u uzbudljiv svet helikoptera.