Bez jednog tako dobro osmišljenog i napravljenog uređaja kao što je Huawei IdeaHub tabla danas teško da se može zamisliti unapređenje poslovanja firme ili zamisliti rad ozbiljnih ustanova i kompanija, posebno onih koje imaju kancelarije, filijale ili predstavništva širom sveta i koje svakodnevno komuniciraju onlajn sa poslovnim partnerima i zaposlenima. A takvi sastanci postali su veoma čest način poslovnog komuniciranja.

Huawei IdeaHub tabla, uređaj najnovije tehnologije koji koristi veštačku inteligenciju koristi se i za sastanke predsednika država i vlada, članova kabineta, zasedaju saveti za nacionalnu bezbednost, generalštabovi, vodi se spoljna i unutrašnja politika…

Huawei IdeaHub tabla danas se smatra savršenim alatom za sve vrste sastanaka, konferencija, diskusija, panela, okruglih stolova i sl. koji se odvijaju „na daljinu“.

Vrhunska režija

U čemu je prednost Huawei IdeaHub table u odnosu na slične uređaje koji se danas proizvode?

Ovaj uređaj ima izuzetno kvalitetne kamere a uz njih i svog softverskog, digitalnog „reditelja“. Šta to znači? Brz i precizan sistem praćenja obezbeđuje da trenutni govornik uvek bude u centru pažnje, koliko god da se ostalih sagovornika nalazi u kadru. Fokus je uvek na onome koji se obraća. Ova tabla automatski prilagođava ugao kamere na osnovu veličine prostorije i broja učesnika i samostalno „režira“ sastanak. Uz to, kao opciju nudi digitalnog simultanog prevodioca, pa je osim fizičke, rešena i jezička barijera. Na korisnicima je da izabaru da li žele da prevod bude titlovan ili da se čuje glas prevodioca. A moguće su i obe opcije odjednom.

Između ostalog, Huawei IdeaHub tabla može da bude korišćena i kao video projektor na kojem se sadržaj može projektovati bežično sa ekrana mobilnog telefona, USB memorije, desktop ili lapto računara, to veoma lako i jednostavno - jednim klikom. Panelom table upravlja se na dodir, uz poseban kuriozitet da se na njega ne hvata prašina (čak ni kosmička).

Huawei IdeaHub tabla podržava najpopularnije i najrasprostranjenije operativne sisteme, kao što su windows i android.

Moderna nastava nezamisliva bez Huawei IdeaHub table

Zao ne koji su naklonjeni tradicionalnijem pristupu prezentacija, Huawei IdeaHub tabla može da bude i „obična“ bela školska tabla po kojoj dve osobe istovremeno mogu da pišu ili crtaju do mile volje (i to uz podršku pametnog prepoznavanja pisanja i crtanja). Tabla automatski identifikuje reči, dijagrame i figure. Zbog ovih karakteristika, kao i činjenice da ne emituje štetno plavo svetlo, ova tabla postala je omiljeni uređaj u radu sa đacima i studentima i jedan od glavnih alata modernih škola i univerziteta.

Osetljivost „taštinog sluha

O dizajnu ne treba trošiti reči. Poseduje osetljivosti „taštinog sluha“ koji prima i prepoznaje ljudske glasove u prečniku od osam metara sa prednje strane table, te je Hi-Fi zvuk spreman za put oko sveta. Ima nečujne točkiće, ručke za prenošenje i šest visokokvalitetnih mikrofona, a maksimalni domet „hvatanja“ zvuka je 12 metara.

Verovali ili ne, Huawei IdeaHub tabla radi i na temperaturama od plus 40 stepeni celzijusa, što je u poslednje vreme, kada nas klima sve više iskušava sa toplotnim talasima i krucijalan podatak. Ukoliko je potrebno, može bez problema i zastoja da radi i na nadmorskim visinama od 5.000 metara!

Huawei IdeaHub tabla čak i u kafani

Nekad su najprestižnije kafane imale mašine za kucanje, kako bi se kafanski dogovori pretočili u ugovore na licu mesta. Odnedavno se potegla i čaršijska priča da jedan od najprestižnijih poslovnih restorana u Beograd ima uplanu da nabavi Huawei IdeaHub tablu za svoje goste.

Ukoliko želite da se uverite u sve mogućnosti i prednosti Huawei IdeaHub-a možete da zakažete demonstraciju table na veb adresi: www.informatika.com/huawei-IdeaHub.

Autor: Harold Stojanović

 

Tagovi:

#huawei, #huaweiideahub, #huaweiideahubtabla, #huaweitabla, #tabla, #android, #windows, #smart, #konferencijskatabla, #multimedija, #konferencija, #meeting, #onlinesastanak, #onlinemeeting, #zoom, #teams, #live, #4k, #microsoft, #hd, #onlajn, #nastava #AI, #vestackainteligencija