Planiranje venčanja je uvek uzbudljivo, ali istovremeno može biti veoma izazovno i stresno. S obzirom da je biranje restorana za venčanje jedan od ključnih elemenata dobrog venčanja, evo nekoliko saveta kako da ceo taj proces sebi olakašate.

Budžet

Pre svega treba jasno odrediti budžet za restoran za venčanje i postaviti realne granice za troškove hrane, pića i usluga. Na taj način možete se koncentrisati na restorane za svadbe koji su u vašem finansijskom planu i nećete trošiti dragoceno vreme na nešto što vam na kraju neće odgovarati. Naravno, treba ubrojati da u budžet ulaze troškovi poput dekoracije, muzike i fotografije. 

Vrsta venčanja

Nakon određivanja budžeta, sledeći korak bi bio upravo tip venčanja, tj. veličina venčanja. U zavisnosti od broja gostiju, treba izabrati restoran za venčanja koji je dovoljno prostran da ima dovoljno mesta za sve zvanice. Takođe, treba imati na umu ljude koji vole da izađu na svež vazduh, te restorani sa lepom baštom bi bili veliki bonus.

Meni

Osim samog izgleda restorana za svadbu, jedna od ključnih stvari pri odabiru restorana je upravo izbor hrane. Predlažemo da zakažete degustaciju, kako biste imali priliku da se uverite da će vaši gosti uživati u specijalitetima odabranog mesta. Restoran koji može prilagoditi meni prema vašim preferencijama može biti odličan izbor.

Lokacija

Lokacija je veoma značajan faktor, posebno ako imate goste koji moraju će dugo putovati. Odličan izbor bi bio restoran za venčanje koji je pristupačan, ima dovoljno mesta parkinga ili je blizu hotela. Sada vam samo preostaje da suzite izbor restorana za svadbe u Beogradu.