Da li maštate o vlastitoj montažnoj kući koja će biti izgrađena baš prema vašim željama? O mestu koje će biti vaš topli dom u kome možete uživati i koje će predstavljati vaš „mali raj“?

Luks M montažne kuće iz Ivanjice su tu da bi vam pomogle da ostvarite svoj san.

Ova porodična firma okuplja stručnjake u proizvodnji montažnih kuća i pruža vam vrhunski kvalitet montažnih kuća, brzu izgradnju i sve to po pristupačnim cenama.

Poverenje je temelj novog doma

Kada birate svoj dom ono što s pravom tražite jesu udobnost, funkcionalnost, dugovečnost i kvalitet. Upravo zato kompanija Luks M sve svoje znanje i umeće svojim klijentima u potpunosti stavlja na raspolaganje.

Njihov tim profesionalaca pruža vam sveobuhvatnu podršku pri odabiru montažne kuće koja savršeno odgovara vašim potrebama. Na vama je samo da odaberete neki od postojećih modela ili ispričate svoje ideje i želje kako bi Luks M kreirao savremenu, elegantnu i komfornu montažnu kuću kakvu želite i opravdao vaše poverenje.

Pored montažnih kuća ova firma bavi se izgradnjom i drugih montažnih objekata poput kioska, garaža, magacina, hala, vrtića i škola. Drugim rečima, ovde, na jednom mestu možete ispuniti sve svoje zamisli bez obzira na vrstu i funkcionalnost objekta koji vam je potreban.

Kako izgleda saradnja sa firmom Luks M

Čitav postupak izgradnje montažne kuće je jednostavan i transparentan od samog početka. Nakon prvog kontakta sa ovom kompanijom svi dalji koraci se sprovode brzo i efikasno.

  • Prvo se organizuje sastanak na kome će biti saslušani vaši zahtevi, želje i potrebe.
  • U narednom koraku tim izlazi na teren kako bi analizirali lokaciju na kojoj želite da objekat bude postavljen.
  • Potom dobijate ponudu koja uključuje sve detalje o vašem novom montažnom objektu uključujući sve troškove i rokove izgradnje.
  • Nakon vašeg odobrenja, započinje se sa izgradnjom montažne kuće, uz redovno pružanje informacije o napretku radova.
  • Po završetku sprovodi se inspekcija kako bi kvalitet izrade bio potvrđen.
  • Na kraju dobijate ključeve od svog novog montažnog objekta u kome ćete, sa punim zadovoljstvom, uživati godinama i koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Zašto odabrati montažnu kuću

Montažne kuće su postale popularan izbor za mnoge pojedince i porodice zbog brojnih prednosti koje pružaju svojim korisnicima, a ovde ćemo navesti 10 najvažnijih:

Fleksibilnost dizajna i prilagodljivost

Jedna od glavnih prednosti montažnih kuća jeste to što vam omogućavaju da izaberete željeni dizajn, veličinu i raspored prostorija. Na taj način svoj dom u potpunosti možete prilagoditi svojim specifičnim potrebama i preferencijama.

Ekološka izgradnja

Montažne kuće koriste materijale koji su prijateljski nastrojeni prema okolini, kao i energetski efikasne sisteme za grejanje, hlađenje i osvetljenje. To dovodi do smanjenja emisije ugljen-dioksida i niže potrošnje energije.

Visok kvalitet i izdržljivost

Kada se radi o kvalitetu, montažne kuće ne zaostaju za tradicionalnim građevinama. Naprotiv, moderni materijali i tehnologije omogućavaju izgradnju montažnih kuća visokog kvaliteta koje su jednako izdržljive kao i tradicionalno građene kuće.

Mogućnost demontaže i premeštaja

Ovo je jedna od ključnih prednosti montažnih kuća. Budući da se mogu relativno lako rastaviti i ponovo sastaviti na drugoj lokaciji, svoj dom, ukoliko želite da promenite mesto stanovanja, možete poneti sa sobom.

Niži troškovi izgradnje i održavanja

Montažne kuće često imaju niže troškove izgradnje u poređenju s tradicionalno građenim kućama. Osim toga, održavanje montažnih kuća obično zahteva manje troškove i manje vremena, što može biti značajan faktor u dugoročnom planiranju finansija.

Kraći vremenski period izgradnje

Montažne kuće se grade mnogo brže nego li tradicionalne jer se koriste unapred pripremljeni delovi koji se samo sastavljaju na licu mesta. To znači da će vaša kuća biti spremna za useljenje u mnogo kraćem vremenskom periodu, što je posebno korisno ako vam je potrebno brzo rešenje za stanovanje.

Gradnja bez opterećenja

Montažne kuće se često grade uz minimalan uticaj na okolinu. Budući da se većina elemenata izrađuje unapred u fabričkim uslovima, izgradnja na licu mesta je manje invazivna u smislu buke, otpada i poremećaja okoline. To čini montažne kuće atraktivnijim izborom za one koji cene očuvanje prirode.

Preciznost i kvalitet

Budući da se većina delova za montažne kuće izrađuje u kontrolisanim uslovima fabrike verovatnoća da će doći do neke greške u građevinskom procesu je minimalna. To rezultira većom preciznošću i pouzdanošću koju pruža finalni proizvod.

Mogućnost modernizacije i nadogradnje

Ukoliko se vaše potrebe vremenom promene i želite da unapredite ili nadogradite svoj dom, montažne kuće vam omogućavaju da to učinite bez ikakvih problema. Bez obzira da li želite da dodate nove ili izmenite postojeće prostorije to možete učiniti sa lakoćom.

Dakle, ukoliko želite da ostvarenje vaših snova postane stvarnost sve što je potrebno jeste da kontaktirate Luks M, pridružite se velikom broju zadovoljnih kupaca i iskusite sve prednosti montažnih kuća koje kombinuju vrhunski kvalitet, brzu izgradnju i prilagodljivost.