Vreme straha i traganja za vašim ljubimcem kada odšeta malo dalje od vas ili se izgubi može postati prošlost. Danas je moguće pronaći toliko korisnih gedžeta za kućne ljubimce, a definitivno među najkorisnije spada pet tracker.
Ukoliko želite da u svakom momentu znate gde se vaš krzneni prijatelj nalazi, ovo je pravo rešenje za vas kao odgovornog i posvećenog vlasnika.

Šta je pet tracker?

Pet tracker je uređaj koji dolazi u obliku ogrlice za kućne ljubimce. U okviru ogrlice nalazi se lokator zahvaljujući kom ćete uvek moći da znate gde vam se pas ili mačka nalaze.
Za korišćenje ovog proizvoda vam nisu potrebne neke posebne aplikacije, jednostavno prislanjanjem telefona koji podržava NFC na sam privezak, tačnije tag dobićete profil ljubimca sa najvažnijim informacijama.
Vi ispunjavate te podatke i možete da ih menjate u bilo kom trenutku.
Ukoliko se desi da pre vas neko drugi dođe do vaše izgubljene životinje, on neće morati da odlazi do veterinara i da na osnovu čipa saznaje ko je vlasnik, nego će na licu mesta videti vašu adresu, broj telefona i sve one podatke koje ste želeli da ostavite.
Na našem tržištu ovaj proizvod je novina, a mi vam preporučujemo The pet tap kao pouzdan i pristupačan.

Koji su benefiti korišćenja ovog proizvoda?

Sigurne i tačne informacije o lokaciji ljubimca

Pet tracker vam daje tu mogućnost da bez obzira da li ste van kuće, grada ili države vi i dalje znate gde se vaš kuca ili vaša maca nalaze.
Pet tracker posebno preporučujemo za ljubimce koji se više kreću i izlaze napolje, ali ga možete koristiti i za druge, ne samo za mačke i pse.
Ukoliko ostavljate psa samog u dvorištu i znate da je avanturističkog duha, te da postoji bilo kakva mogućnost da se iskrade i napusti ograđen prostor, brzo ćete saznati šta se desilo i znaćete tačno gde je otišao.
Na ovaj način štedite dragoceno vreme i smanjujete verovatnoću da će se u toku vaše potrage za ljubimcem on naći u nevolji.
Posebno su stresne situacije kada se kuca izgubi u toku noći, pa je i potraga otežana zbog smanjene vidljivosti. Ne želimo nikome da doživi taj strah i tu neizvesnost.
Koliko ste puta samo videli obaveštenja na zidovima zgrada i na društvenim mrežama da je neki ljubimac nestao?
Predupredite mogućnost da se i vama nešto ovako desi, uvek budite svesni gde je vaš krzneni prijatelj.

Mogućnost kontinuiranog praćenja stanja vašeg ljubimca

Ukoliko vaš ljubimac pati od hronične ili akutne bolesti, lokator je nešto što možete iskoristiti za praćenje njegove aktivnosti u toku dana. Ako primetite da je dosta pasivniji nego inače, to može biti znak da mu je neophodna pomoć veterinara i možda modifikacija terapije.
S druge strane koristan je i za aktivnije pse, jer informacije dobijene na ovaj način možete koristiti za evaluaciju njihovih postignuća i napredovanja u jačanju snage.

Ušteda mnogo vremena ako se desi da izgubite svog krznenog prijatelja

U momentu kada shvatite da je ljubimac odšetao i da ga jednostavno nema tamo gde ste ga ostavili kroz glavu će vam proći milion opcija. Gde se tačno uputio je jako teško reći. U potpunosti je moguće da je to neka standardna ruta, ali s druge strane uvek ima i radoznalih kuca i maca koji nemaju strah da zakorače u nepoznato.
Osim toga, vlasnici čestoi ne znaju u kom momentu tačno se desilo bekstvo, a samim tim i koliko je daleko ljubimac uspe da ode.
Prosto previše stvari vam se mota po glavi i zaista vam u tom trenutku mogu pomoći samo konkretne informacije i konkretna uputstva kako doći do vašeg prijatelja.
Pet tracker ima baš te najneophodnije informacije koje maksimalno skraćuju period vaše razdvojenosti.

Osećaj sigurnosti i bezbrižnosti

Psi vole da se neometano kreću, čak i kada su navikli na povodac oni ipak više vole da budu slobodni. Njihova priroda je takva i to je normalno.
Kada živite u gradu, niste uvek u mogućnosti da pustite psa da šeta slobodno, postoje delovi gde je to čak i zabranjeno, pa će vaš pas biti najčešće ograničavan čak i u šetnjama. Osim toga, grad koji je pun saobraćaja je pun opasnosti za vašeg ljubimca, pa je i zbog njegove bezbednosti najbolje da bude uz vas.
Dobro je što se danas malo više vodi računa o ljubimcima koji žive u stanovima, pa postoji sve više ograđenih prostora za istrčavanje pasa.
Ipak najbolje je ako iskoristite svaku moguću priliku i odvedete svog psa negde u prirodu.
Kada ste na otvorenom, na nekoj livadi ili u šumi, oboje ćete uživati, a zahvaljujući lokatoru čak i ako se razdvojite, brzo ćete ponovo biti zajedno.
Pet tracker vam omogućava bezbrižne šetanje u svim uslovima. Zahvaljujući njemu možete biti sigurni da će te uvek imati pravi trag do izgubljenog kućnog ljubimca.