Zatvori
LUKA LINE D.O.O. Bebi oprema i hrana Beograd translate.Član 10 godina

LUKA LINE D.O.O.

Bebi oprema i hrana Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 15:30
Utorak 07:30 - 15:30
Sreda 07:30 - 15:30
Četvrtak 07:30 - 15:30
Petak 07:30 - 15:30
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 302, 303, 304, 305, 306, 307, 309, 311

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Zanatska radnja LUKA LINE D.O.O. već dugi niz godina bavi se proizvodnjom bebi dušeka.

Naš asortiman proizvoda sastoji se od:
- dušeci sa žičanim jezgrom
- dušeci bez žičanog jezgra
- dušeci sa lateks jezgrom
- dušeci za kolevke
- dušeci za prenosive krevece
- dušeci sa džepastim jezgrom
- prostirke - nadušeci za krevece


Dušeci sa džepičastim jezgrom

Glavne karakteristike dušeka sa džepičastim jezgrom su opruge. Radi se o malim, individualnim oprugama, koje deluju svaka za sebe, a pritom prate oblik, tela i kičmi nude savršenu potporu kako bi ostala u pravilnom položaju.

Džepičaste opruge podupiru telo po čitavoj dužini, te omogućavaju kičmi pravilan položaj kako bi se mišići u toku sna opustili i odmorili uz što manje pomeranja.
Svaka opruga je obučena u pamučnu tkaninu što joj daje izdržljivost, a ujedno i prozračnost. Dušeci sa džepičastim jezgrom su naime poznati kao najprozračniji dušeci, te su primereni onima koji se u toku noći prekomerno znoje, što je kod beba čest slučaj.

Napredna tehnologija samostalnih opruga omogućava odziv samo onih opruga na koje telo vrši pritisak, pa je iz tog razloga kičma uvek u pravilnom položaju.

Dušeci za bebe pružaju deci potporu tokom ležanja i to na delovima tela gde je to najvažnije - vrat, kičma i kukovi. Platno kojim su prekriveni anatomski dušeci za bebe mora da bude zašticeno od grinja i bakterija.


Katalog sa novim proizvodima koje smo počeli da radimo možete pogledati OVDE

Dobar dušek treba da bude udoban i prijatan za spavanje. Presvlaka dušeka mora biti antialergijska, prijatna na dodir. Dušek mora da traje dugo, bez oštećenja i deformacija, nepromenjenih svojstava i u svom prvobitnom obliku.

Naši proizvodi zadovoljavaju ekološke norme, atestirani su od strane ovlašćenih i nadležnih ustanova.

Izvodi iz rezultata ispitivanja Ispunjava uslove za izradu po JUS.D.E.2103/1 Zavod za kontrolu i kvalitet nameštaja – Kneza Višeslava 1 Sobzirom na činjenicu da su naši potrošači naši najmlađi, kao i to da u njihovom uzrastu dolazi do formiranja muskulature, pravilnog držanja tela i sveukupnog psiho-fizičkog rasta i razvoja. U skladu sa tim, treba posvetiti pažnju izboru dušeka za Vaše dete.

Postoji li išta važnije od zdravlja i pravilnog razvoja dece.

Foto