Zatvori
ATLAS OPŠTA BOLNICA Bolnice Beograd

ATLAS OPŠTA BOLNICA

Bolnice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 16, 23, 27E, 32E, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Atlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci i jedna od retkih koja je akreditovana od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova. Atlas opšta bolnica praktično ima svoju istoriju još od 2004. godine. Specijalna bolnica za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Komnenus koja je započela sa radom 2004. godine, 8 godina kasnije pripaja se Alfa Medic opštoj bolnici i od  2012. godine posluje pod novim imenom. Atlas opšta bolnica formirana je u martu 2016. godine upravo od Alfa Medic specijalne bolnice. Ideja kojom smo se rukovodili dok smo stvarali Atlas opštu bolnicu je da bude inovativna, moderna, opremljena prateći svestke standarde, bolnica u kojoj rade eminetni stručnjaci iz svojih oblasti, što je Atlas bolnicu i svrstalo na lidersku  poziciju po pitanju hirurgije u zemlji i regionu.

Prostor naše bolnice nalazi se u objektu od 1.600 kvadrata, smeštenih u mirnom i prijatnom okruženju, uređen i projektovan prema najnovijim svetskim standardima. Ulaganjem u najnoviju i najkvaltetniju opremu koja ispunjava najviše standarde, Atlas bolnica se pozicionirala u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.

Bolnica radi 24 h dnevno, 365 dana u godini i ima na raspolaganju:
- 4 operacione sale
- 6 bolničkih apartmana
- 6 apartmana za produženu negu i oporavak
- 32 bolnička kreveta (15 – stacionarno lečenje, 5-intenzivna hirurška nega, 12-produžena nega i fizikalna terapija pacijenata)
- 8 polikliničkih ambulanti
- 6 ambulantnih vozila

Naše usluge možete pogledati OVDE

Naše osoblje čine lideri iz oblasti svoje specijalizacije koji prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje, kako bi svojim klijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode lečenja.

U naš tim uključujemo eminentne doktore, izuzetno obučene, potkovane znanjem i iskustvom.

One koji se odlikuju znanjem i veštinom, spremne da reaguju u svakom trenutku i pruže pomoć brzo i efikasno.

Naš uspeh počiva na znanju, iskustvu, posvećenosti, snazi i istrajnosti, mi smo eksperti u hirurgiji.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice