Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ATLAS OPŠTA BOLNICA

ATLAS OPŠTA BOLNICA

Bolnice Beograd

GSP

  • Autobus: 16, 23, 27E, 32E, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeAtlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci i jedna od retkih koja je akreditovana od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova. Atlas opšta bolnica praktično ima svoju istoriju još od 2004. godine. Specijalna bolnica za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Komnenus koja je započela sa radom 2004. godine, 8 godina kasnije pripaja se Alfa Medic opštoj bolnici i od  2012. godine posluje pod novim imenom. Atlas opšta bolnica formirana je u martu 2016. godine upravo od Alfa Medic specijalne bolnice. Ideja kojom smo se rukovodili dok smo stvarali Atlas opštu bolnicu je da bude inovativna, moderna, opremljena prateći svestke standarde, bolnica u kojoj rade eminetni stručnjaci iz svojih oblasti, što je Atlas bolnicu i svrstalo na lidersku  poziciju po pitanju hirurgije u zemlji i regionu.

Prostor naše bolnice nalazi se u objektu od 1.600 kvadrata, smeštenih u mirnom i prijatnom okruženju, uređen i projektovan prema najnovijim svetskim standardima. Ulaganjem u najnoviju i najkvaltetniju opremu koja ispunjava najviše standarde, Atlas bolnica se pozicionirala u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.

Bolnica radi 24 h dnevno, 365 dana u godini i ima na raspolaganju:
- 4 operacione sale
- 6 bolničkih apartmana
- 6 apartmana za produženu negu i oporavak
- 32 bolnička kreveta (15 – stacionarno lečenje, 5-intenzivna hirurška nega, 12-produžena nega i fizikalna terapija pacijenata)
- 8 polikliničkih ambulanti
- 6 ambulantnih vozila

Naše usluge možete pogledati OVDE

Naše osoblje čine lideri iz oblasti svoje specijalizacije koji prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje, kako bi svojim klijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode lečenja.

U naš tim uključujemo eminentne doktore, izuzetno obučene, potkovane znanjem i iskustvom.

One koji se odlikuju znanjem i veštinom, spremne da reaguju u svakom trenutku i pruže pomoć brzo i efikasno.

Naš uspeh počiva na znanju, iskustvu, posvećenosti, snazi i istrajnosti, mi smo eksperti u hirurgiji.

Foto

ATLAS OPŠTA BOLNICA Bolnice Beograd

Vrste plaćanja

Kartice