Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BOLNICA OPTOTIP

BOLNICA OPTOTIP

Bolnice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 68, 67, 17, 95, E1, E6
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeSpecijalna oftalmološka bolnica "OPTOTIP" vam želi dobrodošlicu.

Naš tim sastoji se od 16 vrhunskih stručnjaka, sub-specijalista u domenu oftalmologije koji će vam na jednom mestu pružiti sve vrste hirurških i medicinskih oftalmoloških usluga. Svojim klijentima nudimo isključivo vrhunske subspecijalističke usluge u domenu oftalmologije po najvišim standardima kvaliteta. Svi sub-specijalisti u našem timu su profesionalci i eksperti u svojim oblastima. Njihova stručnost obuhvata kliničko istraživanje, kontinualno obrazovanje i aktivno učestvovanje u obuci mlađih generacija oftalmoloških specijalista.

Kao i svaki deo našeg tela, i naše oči stare i menjaju se sa godinama, a samim tim i naš vid.

U "Optotip" specijalističkoj oftalmološkoj bolnici možete primiti najkvalitetnije i najkompletnije oftalmološke usluge uz savremene dijagnostičke metode i hirurške procedure. Takođe koristimo isključivo opremu poslednje generacije od renomiranih proizvođača.

Naši lekari tu su da vam pruže pomoć pri rešavanju svih problema vezanih za vid u svakom životnom dobu. Naš tim uključuje docente, univerzitetske profesore i druge saradnike, a svi oni su provereni i poznati stručnjaci u oblasti oftalmologije, tj. očnih bolesti. Tu su i naši iskusni oftalmolozi koji poseduju bogato kliničko iskustvo, ali i mladi i perspektivni oftalmolozi.

Cilj naše internet prezentacije je da vas inspiriše da se posvetite sebi i svom zdravlju.

Kada je reč o vašem vidu, veoma je važno da odete lekaru pri pojavi prvih tegoba jer odlaganje može dovesti do progresije bolesti i stanja.

Redovne posete oftalmologu su veoma bitne jer određena stanja mogu početi bez ikakvih tegoba, a kada se one najzad pojave stanje postaje suviše komplikovano.

Čuvajte i negujte svoje oči i svoj vid - mi smo vaša najbolja pomoć u tome, kako u vidu prevencije, tako i u tretmanima postojećih stanja.

Briga za Vaš vid i Vaše zdravlje nisu samo naša specijalnost, već i naše zadovoljstvo!

Foto

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate