Zatvori
SPECIJALNA BOLNICA ZA LEČENJE BOLESTI ZAVISNOSTI DR VOROBJEV Bolnice Beograd translate.Član 5 godina

SPECIJALNA BOLNICA ZA LEČENJE BOLESTI ZAVISNOSTI DR VOROBJEV

Bolnice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Parking

Na klinici Dr Vorobjev više od 23 godina stručnjaci se bave ovom oblasti medicine (lečenje bolesti zavisnosti). Kroz stacionarno lečenje do sada je prošlo 23.000 pacijenata iz celog sveta.

Zavisnost je bolest koja menja ličnost, psihičko i fizičko zdravlje čoveka, ruši porodicu, ugled i planove za budućnost.

Stacionarno lečenje podrazumeva da se pacijent nalazi na klinici 24h dnevno. Pun tretman lečenja od narkotika obično traje 14 dana.

Sastoji je od sledećih faza:  

– Dijagnostika
– Detoksikacija
– Psihokorekcija
– Blokada

Da bismo pobedili zavisnost koristimo jedinstvene metode N.V. Vorobjeva koje utiču na ceo mozak, a ne samo na njegove delove.

Zahvaljujući ovim metodama, eliminišemo negativna iskustva iz prošlosti i osećaj zadovoljstava povezan sa narkoticima.

Dok razmišlja o narkoticima, pacijent oseća gađenje, strah. Obnavlja se instinkt samoodržavanja, izgubljen tokom perioda zavisnosti.

Da bismo ublažili simptome apstinencije, praktikujemo individualan pristup svakom pacijentu prema tipu narkotika, trajanju zavisnosti i faktorima rizika.

Činimo sve što je moguće da prve dane lečenja učinimo bezbolnim.

U našoj bolnici, uspešno smo lečili pacijente iz celog sveta: Velike Britanije, Italije, Francuske, Nemačke, SAD, Austrije, Poljske, Bugarske, Mađarske, Grčke,Madjarske,  Nigerije...čak i sa Novog Zelanda!

Na našoj klinici, lekari i medicinske sestre su 24 časa dnevno i sedam dana u nedelji na raspolaganju pacijentima. Svi lekari su sertifikovani anasteziolozi, psihijatri i psiholozi sa 10-25 godina iskustva. Klinika zapošljava više od 70 ljudi. O bezbednosti pacijenata i osoblja brine angažovano obezbeđenje. Objekat je i pod video-nadzorom.

Pacijenti su smešteni u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom, tušem, garderoberom i televizorom. Sobe se čiste dva puta dnevno. U slobodno vreme, pacijentima je na raspolaganju sala za bilijar, stoni tenis, jogu, teretana i filmska sala. Klinika ima i sef u kome pacijenti mogu ostaviti svoje lične stvari koje ne treba ostavljati u sobama. Onim stranim pacijentima kojima je viza neophodna, možemo pomoći da je dobiju.

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice