Zatvori
PGS LESNIK Bravarske radnje Beograd

PGS LESNIK

Bravarske radnje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 17:00
Utorak 10:00 - 17:00
Sreda 10:00 - 17:00
Četvrtak 10:00 - 17:00
Petak 10:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 77, 79
  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

PGS LESNIK tim sastavljen je od iskusnih individualaca iz oblasti dizajna enterijera, građevinskog inžinjerstva, stolara i majstora.

Proizvodi izgrađeni po najsavremenijim tehnologijama postojanog su kvaliteta, visokog stepena bezbednosti i unikatnog dizajna.

Usko smo specijalizovani za pružanje usluga u oblasti projektovanja i montaže svih tipova stepenica – kao što su kružne - spiralneklasične – ravne stepenice, a  po potrebi smo radili i kombinaciju obe varijante stepenica. Često se dešava da našim klijentima radimo kompletne podkonstrukcije galerija sa izradom potrebnog poda i plafona, sa pratećim ogradama i naravno stepenicama koje su ukomponovane sa galerijom u jednu lepu funkcionalnu celinu i dodatno obogatile enterijer prostorije u kome se nalaze. Koristeći različite kombinacije materijala kao što su metal-metal, metal-drvo, metal-staklo, drvo-staklo, samo drvo, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera uspevamo da za naše klijente uradimo upravo ono što su tražili i očekivali od nas a puno puta i mnogo više,...

U skladu sa tim, sam proizvodni deo preduzeća je podeljen na dva dela, tako da smo osposobljeni i opremljeni za vrhunsku izradu finalnog proizvoda. Kako u oblasti obrade metala,tako i u drvno-prerađivačkoj delatnosti. Našim kupcima možemo da ponudimo, a to i radimo sa velikim uspehom oblaganje betonskih stepenica kvalitetnim drvenim gazištima I klase debljine 4cm od bukve, hrasta i jasena sa mogućnosti dodatnog toniranja u neku posebnu nijansu. Drvena gazišta mogu biti montirana u kompletu sa čelima od natura ili u beloj i crnoj boji dok u poslednje vreme sve češće se radi i instalacija LED traka u gazišta kako bi efekat i lepota drveta došla do punog izražaja. Takva betonska stepeništa zahtevaju i svoju metalnu ili drvenu ogradu koja se dizajnira. Prema ličnim zahtevima kupca, ali uz obavezu da mora da podleže svim građevinskim standardima.

Kombinujući moderne tehnologije i nove materijale sa bogatim iskustvom u arhitektonskim rešenjima, u mogućnosti smo da u potpunosti zadovoljimo očekivanja i želje najzahtevnijih klijenata.

Samim tim smo uspeli da zauzmemo visoku poziciju na polju projektovanja i montaže stepeništa, kao i izrade pratećih ograda i elemenata.


Vrste plaćanja

Kartice Putem administrativne zabrane / rate