Zatvori
CORRECTO CLEAN SHOP DOO Čišćenje i mašine za čišćenje Beograd

CORRECTO CLEAN SHOP DOO

Čišćenje i mašine za čišćenje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 50, 20
  • Trolejbus: 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking Izlazak na teren

Correcto Clean Shop d.o.o. je preduzeće koje je specijalizovano za proizvode i usluge iz oblasti industrije čišćenja. Prevashodno, glavna delatnost je trgovina profesionalnim proizvodima za čišćenje i pranje. U to spadaju mašine i alati, odnosno oprema. Takodje, u našoj ponudi su i profesionalna sredstva za čišćenje renomiranih svetskih proizvodjaca.

Mašine za čišćenje

Kada su u pitanju mašine za čišćenje, u našem asortimanu mogu se pronaći svi profesionalni proizvodi iz te branše. Pre svega, nudimo mašine za pranje podova, mašine za čišćenje podova, profesionalne usisivače medju kojima su i usisivači za dubinsko pranje, zatim mašine ,a pranje tepiha i industrijski usisivači. Pored svih ovih proizvoda za profesionalnu upotrebu pri čišćenju, nudimo i mašine za parket. Preciznije rečeno našim klijentima nudimo polirkr za parket i hoblerice za parket.

Mašine za pranje podova

Jedna od naših glavnih kategorija su mašine za pranje podova. U našem katalogu su veliki broj različitih modela sjajnih mašina, a najkvalitetniju ponudu nudimo kada je u pitanju turski brend Star čiji smo ekskluzivni zastupnici za teritoriju čitave Srbije, ali i Balkana. Takodje, zastupnici smo italijanskog brenda Fiorentini, medjutim ukoliko pogledate kompletan katalog naših proizvoda, pronaćićete i dosta drugih poznatih brendova mašina za pranje podova kao što su Cleanfix, Taski, Hako, Nilfisk, Comac, Fimap i dr. Kada su u pitanju ovi brendovi, njih nudimo isključivo kao polovne mašine za pranje podova sa garancijom u trajanju od 6 meseci. Garanciju i servisnu podršku dajemo mi kao preduzece jer smo specijalizovani za sve vrste popravki i servisa kada su u pitanju ovi proizvodi bilo kojeg proizvodjaca. Takodje, imamo i rezervne delove za većinu brendova, a posebno onih za koje smo ekskluzivni zastupnici.

Mašine za čiśćenje podova

Kada su u pitanju mašine za čišćenje podova, kao i u prethodnoj kategoriji mašina tako i u ovoj zastupamo brend Star i Fiorentini. Glavna zabluda kod ovog naziva je to da su mašine za čišćenje podova isto što i mašine za pranje podova. Zapravo, glavna razlika je što mašine za čišćenje podova vrše isključivo suvo pranje, odnosno metlanje i skupljanje grube i sitne prljavštine. Neki drugi poznati naziv ovih mašina su čistilice ili metelice za lišće i prljavštinu. Kao i za sve druge mašine, u ponudi imamo i polovne.

Mašine za pranje tepiha

Mašine za pranje tepiha, odnosno četkare za pranje tepiha su isto veoma popularne i tražene mašine koje možete pronaći kod nas. Dva poznata modela koja nudimo su Star C43 i Star C45. U pitanju su veoma prodavani modeli po pristupačnim cenama. Pored ovih proizvoda nudimo i Fiorentini mašine za pranje tepiha, ali i dosta drugih brendova polovnih mašina.

Usisivači za dubinsko pranje

Ova vrsta mašina su najtraženiji proizvodi na našem tržištu ako izuzmemo hobi usisivače. Baš zbog toga potrudili smo se maksimalno da našim klijentima obezbedimo vrhunsku ponudu i asortiman ovih uredjaja. Naime, najprodavaniji proizvod kod nas, a verovatno u budućnosti i na našem celokupnom tržištu, je Star Combo 10/1. U pitanju je uredjaj u potpunosti pandan mašini za dubinsko pranje Karcher Puzzi 10/1, sa jednakim performansama i kvalitetom, ali po drastično pristupačnijoj ceni. Takodje, u ponudi su i drugi modeli koji su isto sjajni usisivači za dubinsko pranje i predstavljaju dobar izbor korisnika.

Profesionalni i industrijski usisivači

Kada su u pitanju profesionalni i industrijski usisivači, ponuda ni malo ne slabi. Šta više, konstantno je sve jača i bolja. Pored standardnih komercijalnih modela za suvo i mokro usisavanje, takodje u ponudi su i industrijski usisivači za usisavanje težih  i zajtevnijih materijala. Kvalitet i istrajnost ovih uredjaja koje možete kupiti kod nas su razlog zbog čega su baš oni izbor velikog broja naših klijenata.

Usluge koje nudi Correcto Clean Shop

Kao što možete primetiti pored izvanrednog i velikog asortimana proizvoda, potrudili smo se da ponudu kompletiramo i uslugama koje su česta potreba naših saradnika. Pre svega ostalog, to su usluge servisiranja mašina koje prodajemo. Prioritet su uvek naši klijenti koji su naši kupci, medjutim vršimo i servis mašina koje nisu kupljene kod nas. Stvar je jednostavna, želimo da naše mušterije znaju da kod nas uvek mogu pronaći rešenje za svoj problem i potrebe. Naš moto je korektna saradnja pre svega. Takodje, nudimo usluge rentiranja svih gore navedenih masina:

-iznajmljivanje mašina za pranje podova
-iznajmljivanje mašina za čišćenje podova
-iznajmljivanje mašina za dubinsko pranje
-iznajmljivanje usisivača
-iznajmljivanje hoblerica za parket
-iznajmljivanje sušača vlage

Pored usluga najma, nudimo usluge čišćenja, odnosno mašinsko pranje podova i generalno čišćenje nakon gradjevinskih radova.  Specijalizovani smo za poslove čišćenja većih razmera, preciznije rečeno poslova gde su u pitanju velike kvadrature. Od referenci koje idvajamo su Hram Svetog Save kao najveći projekat u kojem učestvujemo i na koji smo jako ponosni, ali tu su u Naučno tehnološki park u Novom Sadu, zatim Kineski kulturni centar u Beogradu i štamparija Publikum u Šimanovcima koja se prostire na više od 10.000m2. Naravno, tu su i mnogobrojni drugi nešto manji objekti koji su bili jednako zahtevni, cak u nekim slučajevima i zahtevniji.

Za sve proizvode i usluge koje možete pronaći u našoj ponudi pozivamo Vas da nas kontaktirate i da saznate sve potrebne informacije.

Kontakt tel: 060/304-71-97; 060/404-71-97; 060/504-71-97

E-mail: office@correcto.rs , nikola@correcto.rs , miljan@correcto.rs

Web:  www.correcto.rs , www.correctoshop.rs

 

 

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Putem administrativne zabrane / rate