Zatvori
CODEX TRADE Čišćenje i održavanje objekata Beograd translate.Član 5 godina

CODEX TRADE

Čišćenje i održavanje objekata Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Preduzeće CODEX je osnovano 1993. godine i predstavlja organizovani tim za pružanje higijene. U svom višegodišnjem iskustvu prerasli smo u ozbiljnog, pouzdanog i nadasve kvalitetnog saradnika koji u ovom trenutku zapošljava 237 stalno zaposlenih radnika na održavanju higijene i više honorarnih na istim posovima, 5 administrativnih radnika i posedujemo vozni park. Organizovani smo kao slične kuće u svetu i osnovni cilj nam je efikasnost i ekonomičnost.

Zbog toga preduzeće CODEX pruža i primenjuje visoke i kvalitetne standarde koji su u interesu naših poslovnih partnera i koristi mašine i sredstva za održavanje higijene iz najmodernije game proizvode renomiranih svetskih proizvođača.

Potrošni materijal: magične krpe i magični sunđeri VILEDA i LOGEX.

Ručni pribor: FILMOR (Italija), VERMOP (Nemačka) sa raznim dodacima za skidanje prašine, skupljanje vode i drugi amplikatori za rad osoblje koje obavlja higijenu. Kolica sa kofama za prljavu i čistu vodu koja imaju uređaj za ceđenje pribora za pranje. Hemija: KIEHL, TANA i TASKI. Svi proizvodi ispunjavaju visoke evropske standarde i koji su ekološki razgradljivi, otklanjaju sve nečistoće, prijatnog su mirisa i ne škode čovekovoj okolini. Mašine, usisivači i hidro usisivači: WAP, Columbus, Kranzle, Taski, koje se koriste za pranje i poliranje podova, usisavanje mekih, tvrdih i mokrih podova, za čišćenje mebla i svih zaprljanih površina.
Poseban akcenat dajemo na suvo pranje itisona, tepiha, mebla i drugih tekstilnih materijala. Pored navedenih poslova možemo vam pružiti usluge uz dogovor oko cene: - uređenje zelenih površina i zasada rastinja - pranje zastora i svih vrsta podova - pranje svih vrsta zavesa - pranje svih vrsta tendi - pranje putničkih automobila, kamiona, prikolica i poluprikolica - pripremanje i serviranje toplih i hladnih napitaka (kafe kuvarica) - čišćenje snega i leda u zimskom periodu - kurire - deljenje reklamnog materijala i lepljenje plakata.

Foto