Zatvori
CVEĆARA DAHLIA Cveće, cvećare Beograd translate.Član 15 godina

CVEĆARA DAHLIA

Cveće, cvećare Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 10:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 23, 37, 49, 51, 52, 53, 58, 88, ada1, E2, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Dostava Parking

Pronađite našu cvećaru “Dahlia” u Nikolaja Gogolja 12 na Banovom brdu. Tu smo svakoga dana između 9 i 21h za sve ljubitelje cveća.

Članovi smo “Interflora” međunarodne organizacije za dostavu cveća. Možete poručiti dostavu na čitavoj teritoriji Beograda, a zahvaljujući Interflori takođe poslati cveće širom sveta do bilo koje od članica ove organizacije koja pokriva sve kontinente.

Nudimo sledeće usluge:

- Klasični ili apstraktni cventi aranžmani za venčanja (buketi, aranžmani za stolove, bidermajeri, girlandi itd), rođendane, koktele, kao i za tužne trenutke u vidu venaca i suza.
- Prodajemo veliki izbor saksijskog cveća za vaše enterijere
- Prodajemo raznovrstan sadni materijal za vaše bašte, brojne vrste cveća, ukrasnog bilja, puzavica, rasada voćnjaka i cvećki, niskog drveća i još mnogo toga
- Sadnice povrća, saksijskog cveća, začinskih biljaka i sl.
- Bundeve za noć veštica
- Ukrasne i jestive tikvice i bundeve u raznim oblicima i bojama
- Sušeno cveće u atraktivnim aranžmanima
- Saveti u oblasti hortikulture
- Dostavljamo sve na vašu adresu.

Saksija zelenila oplemeni svaki prostor, a ako ne postoje uslovi za život biljke, tu je uvek mogućnost svežih buketa i aranžmana. Jedan od naših traženijih aranžmana je “poljski buket” koji pleni svojim lepršavim dizajnom i bogatim mnoštvom mirisa i boja. Naravno tu su i klasični dizajni buketa i aranžmana - uvek se možemo prilagoditi vašim željama i napraviti od prelepih listova, cveća i drugog bilja aranžman po vašem ukusu bilo da je konzervativniji ili ekstravagantan.

Takođe imamo i korpe cveća za sve događaje i prilike, od veselja do venčanja ili prosto za one koji žele da uvesele svoj životni ili radni prostor.

Izbor je na vama, a mi ćemo obezbediti sve što poželite od cvetnih aranžmana i buketa.

Posetite nas ili pozovite da zajedno ulepšamo sivilo našeg grada prelepim i šarenim cvećem, raznim formama i vrstama bilja kako svakodnevnog tako i egzotičnog i nesvakidašnjeg. Možemo od bilo kog prostora stvoriti parterne parkove u stilu rimskog doba ili francuskog baroka.

Ruže za vašu baštu, puzavice za vašu zgradu i neugledne zidove, četinari za dvorišta i otvorene prostore i naravno raznovrsno bilje u saksijama i buketima za vaš enterijer su vam na dohvat ruke. Ulepšajte svoj životni prostor a ujedno i raspoloženje tako što ćete ga ispuniti prirodom koju mi za vas oblikujemo po vašoj želji i potrebi.

Brojne vrste aranžmanskog bilja poput:echinops ritro, setaria, chartamus, nigela, bupleurum, molucela...

Ukrasne tikve (Cucurbita Pepo) - neke od ovih čarobnica su poreklom iz Indije, cvećara Dahlia je jedinstvena po izboru koje nudi raznih oblika i kolorita.

Foto


Video

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate