Zatvori
DERMATOLOŠKI CENTAR DR BOROZAN Dermo kozmetika Beograd

DERMATOLOŠKI CENTAR DR BOROZAN

Dermo kozmetika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak Ne radimo
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja 11:00 - 17:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Žensko preduzetništvo Žensko preduzetništvo

Svetlana Borozan DERMATOLOŠKI CENTAR DR BOROZAN

Svetlana Borozan

1. Kako ste i u kom trenutku došli na ideju da pokrenete svoj biznis?
Nikada u toku studiranja nisam razmišljala o svom biznisu, međutim, kada sam završila fakultet i spoznala stvarnost, da medicina nije ono sto je u knjigama, posle odete na staž da sve to primenite, a nemate uslova, radite sa ljudima koji vole da naređuju, a nemaju znanja, gledaju samo da vam podmetnu nogu. Uslovi za rad, tada, 2000. godine su bili očajni i onda shvatite da vam od stresa radi štitasta žlezda i debelo crevo, zaboravite lepotu medicine. Posle staža sam odmah prelomila, napustila državni posao, dobila volontersku dermatovenerologiju i rešila da postanem privatnik. Ideju sam realizovala 2007. ne osvrćući se, znala sam da imam znanje i da mogu to da iznesem.

2. Čime se ponosite u Vašem poslovanju?
Prvenstveno ponosim se ,sad već sa 16 god. privatne prakse, mojim radom, rezultatima. Moji pacijenti me guraju, što im vraćam osmeh na lice.

3. Koja je tajna Vašeg uspeha? (navedite tri osobine, ponašanja, verovanja ili sposobnosti)
U svemu što radite morate biti uporni, jer ako nijeste spremni da idete do kraja nemojte ni počinjati. Svakako da treba i hrabrosti, jer to obično nije poznat put kada krenete u sopstveni posao i naročito kada u to krenete sami. Kada nemate nekog da vam čuva leđa, pomogne u onim kritičnim trenucima koji će se svakako desiti. Tada je najteže, ali kada prebrodite i najslađe. Smatram da je potrebna i velika ljubav prema onome što radite kako biste uspeli, jer ako ne volite svoj posao i ne verujete da to možete da ostvarite, ne postoji ni žar ni borbenost da sprovedete svoje snove u realnost.

4. Ko Vam je najveća podrška?
Moja sestra Sonja me uvek kako je znala gurala,jer je i njoj ovo nepoznanica, ohrabrivala.
Naravno uvek su tu moji prijatelji koji pružaju nesebičnu podršku kada je potrebno. Svojim pozitivnim stavom, pravim rečima u datom trenutku koje me nateraju na razmišljanje. Moja kćerka koju kada pogledam shvatim da je sve vredno truda.

5. Koja rečenica je Vaša vodilja?
Kada padnem brzo ustanem i još jače se zaletim.

6. Da li imate uzore koji su Vas motivisali ili motivišu za dalji rad?
Zamislite nemam uzore, ali me oplemene svi humani ljudi .

7. Čega ste morali da se odreknete?
Prvih 10godina je najteže, haha, tada sam se dosta odricala svega radila sam dosta i sada radim, ali je lakše u glavi .

8. Šta je to što Vas je vuklo napred i kako ste se motivisali kada dođu loša vremena?
Ono što sam već i navela ljubav prema poslu koji radim, prema ljudima kojima pomažem i to što nikada nisam izgubila iz vida svoj cilj. I kada sam “tonula” i mislila da je nemoguće uspeti, zadnjim atomima snage pobjeđivala sam svoje prepreke, strahove…

9. Kako biste posavetovali nove preduzetnice ili mlađu Vas da možete?
Spremite se na bitku. Biće puno uspona i padova. Nisu svi s dobrim namerama, biće puno opstrukcija, leđa će biti puna “noževa”. Mlađoj sebi, a drugim mladim ženama bih rekla: “Glavu gore. Ne dozvoli da te previše pogađa to što ti žele loši ljudi. Oni su loši i ti tu ništa ne možeš promeniti”. Dodala bih i to da se na kraju isplati jer ćete biti ispunjene svojim radom, ali i to da se uspeh ne oprašta kod nas i da se morate na to navići.

10. Na skali od 1-10 koliko je izazovno biti žena preduzetnica u Srbiji?
Sad se zamislih malo nad ovim pitanjem, jer sebe uvek doživljavam kao lekara, radite svoj posao i tako ide, zaboravite da ste preduzetnik.

11. Kada ste žena u svetu biznisa, koliko su česte nepristojne ponude
Nisam se sa tim susretala, mada slušala sam o tome, a možda sam nekad i prečula, lepo je ponekad praviti se zamišljen.

12. Gde tačno vidite sebe za 5 godina?
Pa volela bih da se okušam u inostranstvu. Do sada iako sam imala ponuda nisam se videla u tome, sada počinjem da razmišljam kako bi to bilo. Videćemo … jer imam još nekih planova koje ovde treba da završim. Da li će to biti za pet ili 10 godina ,ne znam, ali planova svakako imam.

Saznajte više

U dermatološko – estetskom centru dr Borozan zastupljena je primena dermatologije i savremene kozmetologije, čime se postižu vrhunski rezultati u tretiranju normalne i lečenju obolele kože.

Prateći najnovija istraživanja i svetska dostignuća, dr Svetlana Borozan se već više od decenije i po bavi uvođenjem i primenom istih u cilju postavljanja dijagnoze i lečenja adekvatnim procedurama. U osnovi izlečenja je zajednička profesionalna i kućna nega, ključ svega.

Dr Borozan obavlja dermatološke i dermatološko-kozmetološke preglede, trudeći se da svaki pacijent dobije ono što mu je neophodno, zavisno od konkretnog slučaja.


Dr Svetlana Borozan – specijalista dermatovenerologije

Završila medicinski fakultet kao jedna od najboljih u klasi.

Usavršavanje i rad u inostranstvu doneli su joj bogato praktično iskustvo na polju dermokozmetike.

Višegodišnje iskustvo i rad u privatnoj praksi u dermokozmetici.

Primarno zanimanje – lečenje kože lica (akne, saboreja, rozacea).

Ekspert u oblasti hemijskih pilinga.

Aktivni član UDV-a LK-a I SLD.

Govori više stranih jezika.


Vrste plaćanja

Kartice