Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA

DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA

Dnevni boravak za stare Beograd

Korisne informacije

Cena 40000.00 RSD


Licencirana ustanova sa rešenjem dobijenim od Ministarstva za rad broj 022-02-0045/2016-19.

Dobrodošli u dom za brigu, smeštaj i negu odraslih i starih lica Vila Sveti Nikola. Dom za stare Vila Sveti Nikola nudi nov, luksuzan a pre svega udoban i bezbedan prostor za život.

Građen je namenski, tako da se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti njenim korisnicima. Starački dom Vila Sveti Nikola je obezbedio svojim korisnicima da svaka soba bude luksuzno nameštena i ima sopstveno kupatilo, kompletno opremljeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Sobe i kupatila poseduju SOS alarm, tako da su naši korisnici u mogućnosti da svakog trenutka pozovu sestre i negovateljice koje su im na usluzi 24h. Sobe, svaka za sebe poseduju led televizore i kablovsku televiziju, kao i non stop korišćenje interneta. Objekat poseduje podno grejanje kao i podno hlađenje najnovije tehnologije. 

Kad zavirite u naše prostorije, videćete da smo se trudili da svaki komad nameštaja i raznih dekoracija odišu toplinom kućnog doma tako da vaši stari ni u jednom trenutku ne žale za kućnom atmosferom.

Dvorište je bezbedno ograđeno, a unutrašnjost dvorišta poziva na uživanje u prirodi i druženje. U domu starost provodite uživajući.

Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite. 

Profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.

Medicinske usluge koje pružamo u samom domu, podrazumevaju davanje terapije, pregled lekara, primanje infuzije, previjanje i sve vrste aplikovanja lekova. U medicinske usluge našeg doma možemo ubrojati:

- 24h medicinski nadzor
- kontrola krvnog pritiska
- merenje šećera u krvi
- redovno davanje propisane terapije
- pregled lekara opšte prakse
- intravensku i parenteralnu terapiju
- obrada dekubatlnih rana
- usluge fizioterapeuta po zahtevu
- provera vitalnih funkcija
- mogućnost prevoženja sanitetskih vozilom

U ostale usluge spada:
- manikir
- pedikir

Dnevni boravak u našem domu

Dnevni boravak u ustanovi Vila Sveti Nikola je moguć svim radnim danima u nedelji u vremenu od 07 do 17  ili 24h. U posebnim situacijama ovaj rok može biti prilagođen vašim potrebama.

Kontakt:
Telefoni: 060/3015-150, 060/3015-160

Adresa: Antiohijska 24a, Borča, Beograd
E-mail: ourdoo@gmail.com 

Foto

DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Dnevni boravak za stare Beograd
DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Dnevni boravak za stare Beograd
DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Dnevni boravak za stare Beograd