BISTRO TRANDAFILOVIĆ

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Ugao Mutapove i Makenzijeve
Beograd Telefon: 011/240-54-79, 065/340-20-20
E-mail: info@bistrotrandafilovic.com
Sajt: www.bistrotrandafilovic.com

4.5/ 5stars

Restoran Trandafilovic organizuje sve vrste proslava, dnevne i vikend ponude kuvanih jela, promocije vina i akustične muzičke večeri petkom i subotom.

Jedan od prvih Srpskih bistro-a, koji mnogi hroničari navode kao najpoznatiju gradsku kafanu do drugog svetskog rata, ponovo je počeo da radi. Posle čestih promena ljudi koji su vodili restoran bistro je napokon dobio nove vlasnike, kakve zaista i zaslužuje.

Restoran Trandafilović sada vodi porodica Vasilijević, koja je dala sve od sebe kako bi bistro-u vratila duh starog Beograda. Trandafilović je ponovo postao ona stara oaza mira u srcu Beograda, i ovom prilikom se pozivaju svi građani, koji vole mir i harmoniju da dodju u goste. Oni koji posete bistro uživaće u novom enterijeru i sjajnim specijalitetima čuvene Trandafilović kuhinje.

U restoranu Trandafiloviću možete uživati u ukusima tradicionalne Jugoslovenske kuhinje, kao i u mnogim savremenim jelima. Jedno je sigurno - ukoliko želite da probate prave domaće specijalitete onda je ovo pravo mesto za Vas.

Dobro nam došli!