Zatvori
GOSTIONICA KOSMAJ Domaća kuhinja Beograd translate.Član 20 godina

GOSTIONICA KOSMAJ

Domaća kuhinja Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 23:00
Utorak 08:00 - 23:00
Sreda 08:00 - 23:00
Četvrtak 08:00 - 23:00
Petak 08:00 - 23:00
Subota 08:00 - 23:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, 48, 77, 79
  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

Ako hranu nosite kući a plaćate u gotovini, dajemo popust 20%, a ako plaćate karticom 10%.

Dođite i uživajte!

Mislimo da vam ovom rečenicom sve govorimo. U moru Beogradskih restorana, izborom restorana Kosmaj sigurni smo da nećete pogrešiti.

Apsolutno smo sigurni da nećete biti razočarani ljubaznošću i gostoprimstvom našeg osoblja, kao i pristupačnim cenama naših gastronomija, što je cilj svakog dobrog domaćina, a za šta je zadužen menadžer Dragan Stanković.

Samim pogledom na tendu naše letnje bašte, rešavate dilemu koja se jela služe u gostionici Kosmaj. To su jela stare južne Srbije, jela sa roštilja i gotova jela.
Specijalizovani smo za nacionalnu kuhinju, a iz velikog asortimana jela posebno izdvajamo niške specijalitete. Većina jela koja se služe u gostionici Kosmaj ovenčana su zlatnim i srebrnim medaljama sa raznih takmičenja u kulinarstvu, za koje je zaslužna Jelica Perezanović, šef kuhinje.

Gostionica Kosmaj se nalazi u centru grada, isključen je iz centralne gradske gužve i galame, tako da ćete uživati ako izaberete da sedite u našoj prostranoj letnjoj bašti koja je okružena zelenilom. Sigurno ćete se prijatno osećati.
Restoran Kosmaj ima dugu tradniciju što potvrđuju brojni gosti, koji se u prijateljskom raspoloženju i na obostrano zadovoljstvo, godinama vraćaju u naš restoran.

Sigurni smo da ćete dolaskom u naš lokal moći da uživate kako u izvrsnoj kuhinji, tako i u posebno osmišljenom enterijeru. Ako se odlučite za klimatizovanu salu, imaćete utisak da sedite u seoskom dvorištu, okruženi toplim bojama i detaljima iz seoskih domaćinstava. Naše seosko dvorište može da primi oko 50 gostiju.

Šum fontane, koja se nalazi u izlogu sale, daje vam osećaj svežine koji možete naći pored potoka.

Nedelja je rezervisana za vaše svečanosti!

U našu knjigu utisaka očekujemo da upišete sve vaše komentare, kako dobre tako i loše (mada se nadamo da takvih neće biti).

PRIJATNO VAM BILO!


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi