Zatvori
ALEDRA DOM ZA STARE Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

ALEDRA DOM ZA STARE

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 37, 50, 52, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom za stare Aledra nalazi se u naselju Cerak, u ulici Prištinska broj 16, opština Čukarica, grad Beograd. Aledra je ustanova socijalne zaštite za smeštaj starijih lica.
Ako tražite smeštaj za stare u prijatnoj, domaćoj atmosferi, pre svega mirnoj, bez saobraćajne gužve i buke, dom za stare Aledra je pravo mesto za vas ili vaše najmilije. Mi potpuno razumemo teškoće i probleme sa kojima se naši stariji sugrađani mogu suočiti, što zbog godina, što zbog nekih težih bolesti ili hendikepa.

PRIJATNA DOMAĆA ATMOSFERA
Spremni smo da obezbedimo kako osnovnu, tako i specifičnu negu i za najzahtevnije članove. Naš dom za stare spada u manje ustanove, jer je kapaciteta do 21 osobe, ali to pruža mogućnost da boravak u njemu bude što više nalik pravoj domaćoj porodičnoj atmosferi. Dom ima prostrano uređeno dvorište, u kome su u letnjem periodu postavljene garniture za sedenje za prijatno druženje sa prijateljima ili posetiocima.

PROFESIONALNA NEGA 24 ČASA
Osoblje doma za stare Aledra uvek je spremno da pomogne i da 24 časa dnevno brine o vama ili vašim najmilijima.
Mi pazimo na sve naše članove podjednako i sa poštovanjem obezbeđujući im time bezbedan, miran i prijatan boravak.

PRISTUPAČNA LOKACIJA
U neposrednoj blizini doma za stare Aledra nalazi se i dom zdravlja Žarkovo.
U blizini je takođe i linija autobusa broj 52 koji ide od pijace na Vidikovcu do Zelenog venca. Najbliža stanica je na oko 300m na kraju ulice Ljubice Ivošević u Jablaničkoj ulici.
Pored linije autobusa broj 52, autobusi na linijama 50 i 37 prolaze ulicom Ratka Mitrovića, koja je takođe blizu staračkog doma Aledra.
Ulice su asfaltirane, u dobrom stanju i bez velike frekvencije saobraćaja.

KOMFORAN SMEŠTAJ
Dom za smeštaj starih osoba Aledra je novootvoren, a zgrada u kojoj se nalaze smeštajne prostorije je u potpunosti renovirana i prilagođena potrebama korisnika. Svaka soba poseduje potpuno nov nameštaj, kvalitetne dušeke za spavanje i izuzetno dobru ventilaciju. Sve sobe su prostrane.
Na raspolaganju su jednokrevetne i trokrevetne sobe sa novim krevetima i novim kvalitetnim dušecima, kao i bolničkim krevetima i anti dekubit dušecima, dnevni boravak, trpezarija, kupatila urađena po najvišim standardima, kao i pristup internetu, kablovskoj televiziji itd.