Zatvori
BG DOM 56 Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

BG DOM 56

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 18,25,25p,39,Ada3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

"BG DOM 56" nudi usluge smeštaja i brige za odrasle i starije osobe, pritom se baveći socijalnom zaštitom. Ustanova pruža sve što je potrebno korisnicima na osnovu procene njihovih potreba: zadovoljenje osnovnih potreba, bezbedno i prijatno okruženje, razvoj i očuvanje korisnikovih sposobnosti i savetodavnu podršku. 

PODUŽI SVOJ ŽIVOT UZ OSMEH!

Za sve koji se osećaju usamljeno i treba im pomoć, pripremili smo topao i ugodan ambijent.

Starački dom BG DOM 56 smestio se u tihom delu Voždovca, tačno u ulici Jovana Popovića br.7, blizu crkve, smešten u mirnim vilama s dvorištem pod senkom gustog drveća. Saobraćajno je veoma povezan sa celim gradom putem tramvajskih linija 9,10 i 14, kao i autobuskim linijama 18,25 i 39. 

Ova luksuzna vila u Jovana Popovića 7 prostire se na 750 m2 i ima 22 smeštajne jedinice. Sve, od soba do zajedničkih prostorija, dvorišta i terasa, prilagođeno je potrebama i sposobnostima korisnika. Udobnost i luksuz, uz klima uređaje i plazma TV, samo su neki od benefita koje nudimo.

Posetite nas! Naš tim će vas uputiti u sve što nudimo, pomoći vam da donesete odluku i razjasniti sve vaše nedoumice.

MEDICINSKA BRIGA

Naše medicinsko osoblje, koje čine lekar, glavna medicinska sestra, socijalni radnik i negovatelji, svakodnevno prati zdravlje korisnika, uz pomoć fizioterapeuta. Provode se redovne kontrole zdravstvenih parametara i terapije.

DRUŠTVENO OKUPLJANJE

Stavljamo naglasak na aktivan socijalni život u našem domu. Okupljanje, druženje i opušteni razgovori su od suštinskog značaja za dobrobit korisnika.

Organizujemo različite aktivnosti:

- Proslave rođendana

- Obeležavanje verskih i državnih praznika

- Društvene igre i zabave

- Čitanje štampe, knjiga i pesama

Socijalni radnici osmišljavaju razne aktivnosti koje stimulišu mentalnu i fizičku aktivnost korisnika, kao što su kvizovi, dekupaž, crtanje, origami, dekoracija i briga o biljkama.

** Pesnički kutak u kojem nam naši korisnici posvećuju pesme. **

Pogledajte prilog kada nas je posetila ekipa RTS-a: Kosta i u 97. godini svakog časa spreman za žurku

DIREKTOR: Slavica Banjac
mob: 066 8800 888
e-mail: slavica.banjac@bgdom56.com

ZAMENIK DIREKTORA: Dragan Veljović
e-mail: dragan.veljovic@bgdom56.com

 

Tagovi:
dom za stara lica, dom starih, staracki dom, dom za stare beograd, licencirani domovi za stare, cena doma za stare, dom za stare vozdovac, staracki dom cena, staracki dom vozdovac, domovi za stare, domovi za stara lica, privatni domovi za stare, dom za stara lica, staracki dom beograd, старачки дом, staracki dom beograd cene, privatni staracki domovi, staracki dom u beogradu, privatni dom za stara lica, privatni staracki dom beograd, дом за старе, najbolji domovi za stare, dom za stare u beogradu, privatni dom za stare beograd, lux dom za stare beograd, Najbolji staracki domovi