Zatvori
DOM ZA STARE VIVA Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

DOM ZA STARE VIVA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 81, 81l, 707

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom za stara lica VIVA svim odraslim i starijim licima pruža mogućnost udobnog smeštaja, zdrave ishrane, besprekorne i adekvatne nege.

Naš dom za stare je u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, a naši zaposleni poseduju dugogodišnje iskustvo i obučeni su za rad sa starijim osobama koje zahtevaju posebnu negu i pažnju.

Boravak u našem domu može biti trajan ili privremen, a nudimo smeštaj koji je namenjen za pokretne, polupokretne i nepokretne korisnike. Dom VIVA obezbeđuje visok standard usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite:
- smeštaj
- ishranu
- medicinsku negu
- psihosocijalnu rehabilitaciju
- ličnu higijenu
- higijenu prostora
- organizaciju kulturno-zabavnih aktivnosti
- radno okupacionu terapiju

Našim korisnicima možemo da ponudimo smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje su uredne i sa dosta dnevne svetlosti. Sve naše sobe su veoma udobne i opremljene funkcionalnim nameštajem. Pored toga, korisnicima naših usluga na raspolaganju je dnevni boravak u kome mogu da čitaju, gledaju televizijski program ili se druže sa drugim stanarima i primaju posete. Takođe, svim našim korisnicma nudimo mogućnost organizovanja proslava za sve praznike ili Vama važne datume Dom za stare VIVA svim svojim korisnicima obezbeđuje dvadesetčetvoročasovnu medicinsku negu. Svim korisnicima naših usluga, dom VIVA obezbeđuje raznovrsnu i ukusno pripremljenu hranu koja je podeljena u tri glavna obroka i dve užine. Ishrana je prilagođena zdravstvenim i drugim potrebama naših korisnika. Naš dom nalazi se u mirnom delu Beograda, u Zemunu do koga saobraća veliki broj linija gradskog prevoza iz bilo kog dela grada iz koga dolazite.

Posetite nas, kako bi zajedno isplanirali bezbrižnu starost Vaših najmilijih.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Tel: 064/049-049-1
E-mail: vivadomzastare@gmail.com

 

Foto