Zatvori
DOM ZA STARE DEDINJE Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARE DEDINJE

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 34
  • Trolejbus: 40, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom za stare DEDINJE je preseljen u luksuznu vilu na Dedinju, potpuno prilagođenu potrebama naših korisnika i u skladu sa svetskim standardima, osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Samim dolaskom kod nas postajete član naše porodice i mi se brinemo o Vama kao o našim roditeljima.

Raspolaže kapacitetom od 54 ležajeva, u APARTMANIMA, jednokrevetnim, dvokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Dom za stare poseduje - Polu intenzivnu negu za smeštaj i negu bolesnih lica - Kvalitetnu kuhinju u kojoj se priprema 5 obroka dnevno (3 glavna) - Zajednički dnevni boravak na svakom spratu. Oko vile se nalazi prostrano dvorište, sa letnjom kuhinjom, voćnjakom i cvetnom baštom.

Osnovna usluga podrazumeva - 24-časovnu negu medicinskog osoblja. - Lečenje u saradnji sa stručnim osobljem (lekarima specijalistima, fizioterapeutima, medicinskim tehnicarima i negovateljicama i pomocnim osobljem) - Dva puta dnevno ličnu higijenu. - Pet obroka dnevno. Dom za stare se nalazi u ELITNOM DELU BEOGRADA, na DEDINJU, što porodicama naših korisnika omogućava uživanje u poseti našim korisnicima na dnevnom nivou.

Posedujemo dozvolu ministarstva za rad i socijalnu politiku. Rešenje br. 022-02-00015/2011-19