Zatvori
DOM ZA STARE MEDMARIS DOO Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARE MEDMARIS DOO

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 47, 48

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h

Dom za stara lica Medmaris je potpuno nov, namenski izgrađen prostor na 700 m², predviđen za boravak 30 korisnika.

Nalazi se u Jajincima - opština Voždovac, na 1 km od naselja Banjica i 6 km od Slavije.

Inovativni pristup u organizaciji smeštaja i usluga ima za cilj da korisnicima obezbedi neophodan osećaj zajedništva - kako međusobnog, tako i sa osobljem.

Sa 6 dvosobnih stanova i 6 apartmana dom omogućava prirodno okruženje najsličnije životu u stambenim zgradama.

Koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika - nezavisnim i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu.

O korisnicima brinu lekar opšte prakse, 4 medicinske sestre i 4 negovateljice, a od posebnog je značaja vreme koje se izdvaja u toku dana za svakog pojedinačno. Pored vrhunske medicinske nege, dostupne su i dodatne usluge koje svakodnevni život čine kvalitetnijim.

Zajednički prostor namenjen svim korisnicima omogućava međusobnu komunikaciju u meri koja svakom ponaosob prija. Svi stanovi i apartmani su interfonom povezani sa ulazom kako bi se posete nesmetano odvijale.

Imajući u vidu da su specifičnom organizacijom usluga i smeštaja obuhvaćeni najvažniji segmenti života pripadnika trećeg doba, MedMaris ispunjava potrebe i korisnika i njihovih porodica kojima je prioritet da svojim najstarijim članovima obezbede humano okruženje, ispunjeno ljubaznošću i pažnjom.