Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM ZA STARE NINA ZEMUN

DOM ZA STARE NINA ZEMUN

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Korisne informacije

Cena 350.00


Dom za stare "NINA"

Dom ima licencu po rešenju Ministarstva broj 252 od 15.03.2017.godine.

NOVO U DOMU ZA STARE NINA
*******************************
Dom Nina je počeo sa kućnim posetama starih, nepokretnih i polupokretnih osoba. Dom Nina pruža usluge dnevne nege, posete našeg lekara, posete medicinskog osoblja u vašoj kući radi davanja adekvatne terapije. Sve usluge se pružaju po želji pacijenata na sat, dnevno ili na 24 sata.
*******************************

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare NINA pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe.

Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd.

Potrebno je samo da poželite i mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku Vašu želju. Specijalizovano osoblje doma za stara lica "NINA", tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu.

Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h.

U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom.

U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika. Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi.

Za stanare čija dijagnoza to zahteva pripremamo poseban režim ishrane.

Foto

DOM ZA STARE NINA ZEMUN Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE NINA ZEMUN Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE NINA ZEMUN Domovi za stare, nega starih lica Beograd