Zatvori
DOM ZA STARE PANORAMA Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARE PANORAMA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 35, 35L, 202

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

PANORAMA Višnjica, novi dom za stara lica, je udaljen od centra grada sedam (7) kilometara i nalazi se u Višnjičkoj banji.

Dom je dobio licencu za rad br 559., 14.02.2020.

Položaj doma na uzvišenju pruža divan pogled na Dunav. U sklopu placa je velika bašta i letnjikovac i na tom prostoru se organizuje druženja uz roštilj i muziku.

Svaki nivo (sprat) ima po dva kupatila, čajnu kuhinju, dnevni boravak, sunčane i komforne sobe, kao i velike terase opremljene sa garniturama za sedenje.

Zbog svog polozžaja, mikro klime sa svežim vazduhom i ružom vetrova, mesto pogoduje starijim osobama a posebno srčanim bolesnicima i asmatičarima.

Iako je objekat u kome je smešten dom Panorama potpuno nov, vodi ga tim stručnjaka sa desetogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Pored pomoćnog osoblja, negovateljica, medicinskih sestara, lekara, stomatologa, fizioterapeuta, tim doma čine i dva profesora medicine i specijalista urgentne medicine.

Po potrebi obezbeđujemo i konsultante svih specijalnosti, kao i brzi kontakt sa hitnom pomoći i medicinskim transportom.

Kapacitet doma su 48 ležaja, raspoređena u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Pružamo kvalitetnu ishranu prilagođenu korisnicima, a u saradnji sa nutricionistom i to u obliku tri glavna obroka i dve užine.

Takođe pružamo:

* Stručni socijalni rad i radnu terapiju
* Fizikalnu terapiju po potrebi
* Redovne stomatološke preglede
* Medicinski nadzor (24 sata), praćenje pritiska, pulsa, disanja, glikemije, telesne temperature, mokrenja, telesne težine itd.
* Redovne lekarske vizite
* Bogat društveni život ( organizacija rođendana, slava, Nove Godine, Božica, Uskrsa, gostovanja muzičkih grupa, dečijih horova i recitala i izleta)

Potrebno je mnogo ljubavi i razumevanja kako bi se starijim licima pružila neophodna nega i pomoć kao i toplina porodičnog okruženja.

Mi smo tim osoblja i korisnika i unosimo puno ozbiljnog rada, ali i šale u svaki novi dan.

Po dolasku u naš dom postaćete član jedne velike porodice.

Trudimo se da i pored nepohodnosti medicinskog tretmana održimo duh i okruženje porodičnog života.

Starost je sama po sebi mnogo teška. Stari ljudi mnogo znaju a malo mogu. Naš cilj je  je da im pomognemo da se ne povuku u samoću i pesimizam, nego da što kvalitetnije provode svoje pozne godine života.

Prednost našeg doma je u tome što se nalazi relativno blizu centru grada, a istovremeno predstavlja jednu lepu oazu mirnog okruženja, čistog vazduha i lepe prirode.

DOBRODOŠLI!!


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate