Zatvori
DOM ZA STARE PREMIUM LUX Domovi za stare, nega starih lica Beograd

DOM ZA STARE PREMIUM LUX

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedelja 09:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 700, 706, 706N, 706E, 73

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Naša ustanova dom za stara lica "Premium Lux" počela je sa radom 2005.
godine i od tada se držimo naših ustanovljenih principa gde stavljamo dobrobit i komfor naših korisnika na prvo mesto. Ovi principi ogledaju se u svakom aspektu naše usluge i zahvaljujući tome uživamo sjajne reakcije naših dugogodišnjih i novih korisnika, što nam je tačka ponosa.

Naš dom za negu starih lica "PREMIUM LUX" građen je namenski da ispunjava ovu namenu i nalazi se u Batajnici. Arhitektonska rešenja izvedena tokom izgradnje svrstavaju ga u LUX kategoriju ovog tipa ustanova koje se bave negom starih lica. Možete nas pronaći na adresi Pukovnika Milenka Pavlovića 1 u centru.

Od samog početka rada, uprava i osoblje naše institucije imali su jasno definisanu misiju, a to je da uzdignu kvalitet života starih lica u našoj nezi na najviši mogući nivo.

Veoma brzo ta misija je prerasla u glavnu inspiraciju i svakodnevni zadatak svih naših članova. Naš pristup poslu fokusiran je na udobnost i dobrobit naših korisnika i osluškujući njihove želje i potrebe svakoga dana pravimo korake koji unapređuju našu ustanovu i dovode nivo naših usluga na još viši nivo.

Naša ustanova oduvek je bila dom za naše korisnike i tako i želimo da nas doživljavaju svakog dana svog boravka. Uvek nastojimo da korisnicima pružimo veliku selekciju mogućnosti i opcija kada je reč o svakom aspektu njihovog života - od ishrane pa sve do raznih društvenih aktivnosti.

Naše usluge uključuju sledeće:

- pripravan stručni medicinski tim 00-24h
- prijatno i ljubazno osoblje
- zabavno rekreativni program
- udoban i prijatan smeštaj
- socijalna zaštita
- nega i higijena na visokom nivou


Našu virtualnu turu možete pogledati OVDE


Video