Zatvori
DOM ZA STARE VILA DUNAV Domovi za stare, nega starih lica Beograd

DOM ZA STARE VILA DUNAV

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 32, 32E

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Novoizgrađeni luksuzni dom za stara lica i sve one kojima je potrebna medicinska nega.

Vila Dunav na samoj obali Dunava u Višnjici na samo 10 minuta od centra Beograda. 

Dobrodošli u luksuzni dom za brigu, smeštaj, negu i lečenje starih lica Vila Dunav!

Specifičnost doma Vila Dunav je u tome što je namenjen i svim osobama kojima je potrebna nega u postoperativnom oporavku i ostalim procesima rekonvalescencije, bez obzira na dob.

Pored toga  nudimo porodicama za njihove starije ukućane kratkotrajni smeštaj tokom godišnjih odmora, praznika i vikenda.

Ovo je tek izgrađen dom luksuzne katergorije, specijalno projektovan po meri za boravak, potrebe, negu  i lečenje starih lica i svih ostalih kojima je potrebna medicinska nega.

Mi smo lekari-osnivači doma Vila Dunav, prim. Dr Marjan i dr Milica Ilić, i radimo po evropskim standardima po ugledu na domove  u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji...

Pošto nam je zdravlje u prvom planu, na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u medicini u zemlji i inostranstvu, a uz timove medicinskog osoblja i drugih lekara specijalista, pružićemo vam  kvalitetnu negu i uslugu.


Od sada o vašem zdravlju, potrebama, željama, društvenom životu brinemo mi.

Ako izaberete ovaj dom, vi birate život, zdravlje, radost i mir koji pruža priroda i boravak na vazduhu, kao i pogled iz soba na Dunav.


U ponudi imamo kompletno opremljene apartmane hotelskog kvaliteta: jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni sa balkonom, kupatilom, kablovskom televizijom, klimom. Uz to, svaki sprat  ima zajednički boravak sa televizorom.

Dom poseduje centralnu trpezariju i dnevni boravak, prostrano dvorište sa stazama za šetnju  u uređenom zelenilu i cveću.

U okviru doma se nalazi i ambulanta, kao i prostor za fizikalnu terapiju. 


Kao osnivač i direktor Doma za stara lica Vila Dunav želim vam dobrodošlicu u vaš novi dom. Na nama je sada da se staramo o vama da biste živeli konforno i uživali  u bajkovitom ambijentu koji pruža blizina reke.

Želim vam još mnogo crvrkuta ptica i plavog neba iznad Dunava!

Vaš prim. dr Marjan Ilić - hirurg opšte i vaskularne hirurgije


Video