Zatvori
DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA Domovi za stare, nega starih lica Beograd

DOM ZA STARE VILA SVETI NIKOLA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 105, 105L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Licencirana ustanova sa rešenjem dobijenim od Ministarstva za rad broj 022-02-0045/2016-19.

Dobrodošli u dom za brigu, smeštaj i negu odraslih i starih lica Vila Sveti Nikola. Dom za stare Vila Sveti Nikola nudi nov, luksuzan a pre svega udoban i bezbedan prostor za život.

Građen je namenski, tako da se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti njenim korisnicima. Starački dom Vila Sveti Nikola je obezbedio svojim korisnicima da svaka soba bude luksuzno nameštena i ima sopstveno kupatilo, kompletno opremljeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Sobe i kupatila poseduju SOS alarm, tako da su naši korisnici u mogućnosti da svakog trenutka pozovu sestre i negovateljice koje su im na usluzi 24h. Sobe, svaka za sebe poseduju led televizore i kablovsku televiziju, kao i non stop korišćenje interneta. Objekat poseduje podno grejanje kao i podno hlađenje najnovije tehnologije. 

Kad zavirite u naše prostorije, videćete da smo se trudili da svaki komad nameštaja i raznih dekoracija odišu toplinom kućnog doma tako da vaši stari ni u jednom trenutku ne žale za kućnom atmosferom.

Dvorište je bezbedno ograđeno, a unutrašnjost dvorišta poziva na uživanje u prirodi i druženje. U domu starost provodite uživajući.

Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite. 

Profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.

Medicinske usluge koje pružamo u samom domu, podrazumevaju davanje terapije, pregled lekara, primanje infuzije, previjanje i sve vrste aplikovanja lekova. U medicinske usluge našeg doma možemo ubrojati:

- 24h medicinski nadzor
- kontrola krvnog pritiska
- merenje šećera u krvi
- redovno davanje propisane terapije
- pregled lekara opšte prakse
- intravensku i parenteralnu terapiju
- obrada dekubatlnih rana
- usluge fizioterapeuta po zahtevu
- provera vitalnih funkcija
- mogućnost prevoženja sanitetskih vozilom

U ostale usluge spada:
- manikir
- pedikir

Dnevni boravak u našem domu

Dnevni boravak u ustanovi Vila Sveti Nikola je moguć svim radnim danima u nedelji u vremenu od 07 do 17  ili 24h. U posebnim situacijama ovaj rok može biti prilagođen vašim potrebama.

Kontakt:
Telefoni: 060/3015-150, 060/3015-160

Adresa: Antiohijska 24a, Borča, Beograd
E-mail: ourdoo@gmail.com 

Foto