Zatvori
DOM ZA STARE - ŽARKOVAČKI VRT Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

DOM ZA STARE - ŽARKOVAČKI VRT

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 512, 58, 88

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom za stare Žarkovački vrt je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih i profesionalnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, jednostavno sve što će život starijih osoba učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim. O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove i to sve u prirodnom okruženju i prijatnoj atmosferi.

Poseduje rešenje i licencu ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja br. 022-03-00003/2014-19.

Kapacitet doma je za 26 ljudi. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, moderno opremljene i prilagodjene za prijatan boravak.

Našim korisnicima nudimo luksuzan, udoban i bezbedan smeštaj u kvalitetno gradjenom objektu, sve to zajedno sa jako pristupačnom cenom.

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio standarde dom za stare Žarkovački vrt pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe. Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju :
medicinski tzehničar, negovateljice, lekar, fizioterapeut, socijalni radnik.

Od dana kada korisnik dodje u naš dom osoblje ima zadatak da se upozna sa dotadašnjim društvenim životom korisnika, njegovim željama i očekivanjima i da to kasnije što bolje iskoristi kako bi se apsolutno eliminisao osecaj usamljenosti i samoće.

Korisnicima su na raspolaganju trpezarija, dnevni boravak kao i lepo, prostrano dvorište.

Lokacija je sa puno gradskih linija u lepom delu grada Beograda.

DOBRODOŠLI!