Zatvori
BOND WITH THE DOG - DRESURA PASA BEOGRAD Dresura pasa Beograd

BOND WITH THE DOG - DRESURA PASA BEOGRAD

Dresura pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 18:00 - 21:00
Utorak 18:00 - 21:00
Sreda 18:00 - 21:00
Četvrtak 18:00 - 21:00
Petak 18:00 - 21:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Dresura i bihejvioralna terapija su potrebni da bi se izmenilo ponasanje pasa. Dresiranje pomaže da pas nauči disciplinske radnje, a bihejvioralnom terapijom se menjaju obrasci ponašanja.

Već nakon prvog časa sa mnom vlasnici zapaze poboljšanje u ponašanju svog psa.

Po zanimanju sam diplomirani veterinar i radio sam sa preko 700 pasa (maltezera, belgijskih ovčara, labradora, mešanaca, nemačkih ovčara, biglova i drugih rasa), starosti od 2 meseca do 11 godina.

Dolazim na kućnu adresu. Pomažem vlasnicima da bolje razumeju svoje pse i njihove potrebe, ali i njihovo trenutno ponašanje. Trudim se da časovi budu zanimljivi i psima i ljudima. Prvo treba naučiti psa kako da se ponaša, a onda vlasniku treba preneti teorijsko i praktično znanje da bez napora ovlada ponašanjem svog ljubimca. To je i poenta obuke koju vršim.

Online dresura može da pomogne u  rešavanju određenih problema, a tečno govorim i engleski jezik.

Ako pas vuče na povodniku, grize stvari, olakšava se u kući, agresivan je, plašljiv, ljubomoran, dosta laje, reži, ujeda, skače na ljude ili pse, jede hranu na ulici, ili pokazuje neko drugo ponašanje koje je potrebno izmeniti, možete se obratiti za pomoć - Srđan, telefon +38165/5701/005.

Foto