Zatvori
PET SERVICE CHEZ TEJA (LITTLE BLACK DOG) Dresura pasa Beograd translate.Član 5 godina

PET SERVICE CHEZ TEJA (LITTLE BLACK DOG)

Dresura pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 16, 23, 25, 27, 27e

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Potrebno vam je šišanje ili samo kupanje vašeg ljubimca, skraćivanje noktića, čišćenje ušiju? Nije problem! U ulici Marijane Gregoran 46 - nalazi se naš Salon za šišanje pasa – Chez Teja.

U opuštenoj, kućnoj atmosferi, bez žurbe i pritiska, u njemu će svaki pas, mačka, zeka, morski prasac il prasica dobiti kraljevski tretman. Pored uobičajene ponude grooming salona praktikujemo i Tellington TTouch masažu koja blagotvorno deluje na psihofizičko zdravlje ljubimaca.

OK, vaš ljubimac je sit, sveže okupan i mirišljav, s novom frizuricom. Imate problem sa njegovim ponašanjem? A možda se spremate i da zablistate zajedno u izložbenom ringu ili na radnom poligonu? Kod nas možete zakazati individualnu obuku za vas i vašeg četvoronožca, kurs osnovne poslušnosti, ring dresuru i još mnogo toga.

Rado ćemo vam ponuditi i uslugu profesionalnog vođenja pasa i zajedno sa vama se radovati svakom zatvorenom šampionatu.

I, na kraju, kada se desi da morate da otpujete negde bez najboljeg prijatelja – opet možete da računate na nas!

Naš Pansion za pse smešten je u privatnoj kući, na samo pola sata vožnje od centra Beograda – ul Ibarski put 116, 11462 Veliki Borak – okružen prirodom i zelenilom.

Koncept boksova, puštanja pasa dva – tri puta dnevno nama je potpuno stran. Naši pansionci su naši gosti – u pravom smislu te reči! Pored izdvojenog dela kuće namenjenog isključivo za smeštaj pasa, na raspolaganju su im i svaka fotelja, krevet, ležaljka, svaki kvadratni milimetar u kući, zajedno sa nama i našim ljubimcima. Redovne šetnje u prirodi, način ishrane po vašem izboru, usluge grumera po želji... sve se to podrazumeva, a socijalizacija ljubimca je ono što se, po pravilu, desi tokom boravka kod nas.

...Povoljno, pouzdano, s ljubavlju... moto je koga se držimo u svakom segmentu poslovanja. Dodjite i uverite se u to...

Termini se zakazuju.
* Šišanje ljubimaca:062/870-3829
* Obuka pasa/pansion:069/199-0671
rasko.lukic@yahoo.com

*Individualni termini obuke pasa i vlasnika održavaju se i u Beogradu.

 Pet Service Little Black Dog


Vrste plaćanja

Kartice